Dolne widły drugie macie Saule !! gdzie naganiacze laser1 -ave-xyz-opat itp co tak naganiali tutaj że wejdzie Saule !! to płatni naganiacze od JC uciekać póki czas bo kurs runie na grosze teraz balon pękł a to oznacza koniec tego balona !!
Dnia 2021-04-07 o godz. 11:15 ~Frank napisał(a): > Dolne widły drugie macie Saule !! gdzie naganiacze laser1 -ave-xyz-opat itp co tak naganiali tutaj że wejdzie Saule !! to płatni naganiacze od JC uciekać póki czas bo kurs runie na grosze teraz balon pękł a to oznacza koniec tego balona !!
Nie jestem takim ćmokiem jak Ty. Nigdy nie zmieniam nicku. A jak ktoś ma rozum to umie czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie pisałem że wejdzie tu Saule na 100%, ale że są duże szanse i że jak się uda to będzie super. Nie udało się. To jest giełda, sam podejmujesz decyzje i sam zarabiasz lub tracisz.
Albo piszesz bzdurne posty po 10 groszy za sztukę jak Ty.
Ja zacząłem mieć wątpliwości jak Fircyk zostawił sobie milion akcji.
Czyli saule wejdzie jako ostatnia .została Alda ale nie zdziwię się jak to nie ona. Różnej maści insajderzy kupowali zaraz po januarym i nie oszukujmy się ogromnych wzrostów tez by nie było. By był efekt wow musi być zaskoczenie zeby insajderzy nie mieli okazji się obkupic. Jest szansa ze to Alda.zobaczymy
Dnia 2021-04-07 o godz. 11:15 ~Frank napisał(a): > Dolne widły drugie macie Saule !! gdzie naganiacze laser1 -ave-xyz-opat itp co tak naganiali tutaj że wejdzie Saule !! to płatni naganiacze od JC uciekać póki czas bo kurs runie na grosze teraz balon pękł a to oznacza koniec tego balona !!
mają ale dolne widełki hehehe ubrali naiwniaków tylko aby wypchnąc akcje na górce proste po to były pisane kity o Saule !!