• dynamiczny rozwój Autor: ~analityk_71 [91.231.93.*]
    nowa, bardzo dobra strategia, rozwój dostaw (glovo), przejście na ciągłe.

Najważniejsza jest osoba głównego akcjonariusza. Pan Kijak gwarantuje realizację strategii, a jest ona świetna. Otwarcie 35 nowych lokali do końca 2023 r. sprawi, że spółka wielokrotnie zwiększy przychody i oczywiście zyski. Lokalizacje przy drogach ekspresowych też oceniam jako najlepsze rozwiązanie, konkurencja jest tam mniejsza niż w centrach miast.
    Jak dla mnie w dalszym ciągu spółka śmiesznie nisko wyceniana, w ciągu roku/dwóch pójdziemy na kurs dwucyfrowy, to niemal pewne. Kurs dalej wycenia słabą przeszłość, ludzie dopiero zaczynają widzieć co tu jest grane...

Technicznie też jest świetnie. Wybicie górą z wieloletniego trendu bocznego gwarantuje długie wzrosty.
    Nie wiem jak wy, ale ja ewentualne korekty kursu zamierzam wykorzystywać do zwiększenia zaangażowania w miarę zwalniających się środków z innych inwestycji...
  • Re: dynamiczny rozwój Autor: ~ppp [212.160.114.*]
    pytanie czy tu będą korekty kursu czy dalsze kiszenie - raczej na razie spodziewalbym się tego drugiego, póki co batony na sprzedaży mają pomóc grubemu akumulację akcji na niskich poziomach, jeśli będzie kolejne info o zwiększeniu zaangażowania na wejście będzie za późno
  • Re: dynamiczny rozwój Autor: ~Jachimek [5.173.64.*]
    Proszę o link do nowej strategii, gdzie to było opublikowane? Dziękuję za pomoc
  • Re: dynamiczny rozwój Autor: ~mrh [31.6.160.*]
    https://www.horecatrends.pl/gastronomia/114/mr_hamburger_przyjal_strategie_na_lata_2021_2023,6363.html
[x]
HAMBURGER 0,00% 0,40 2025-08-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.