Chyba co niektórzy nie zdają sobie sprawy jaka firma w dobie pandemii chce wejść na polską giełdę poprzez Advertigo. Dla mnie bomba, poczytajcie na temat firmy a potem piszcie. Pozdrawiam.
Dnia 2021-04-07 o godz. 09:26 ~ziew napisał(a): > przestań naganiać, to koniec tego gniota. Pisałeś, że jesteś pewien że będzie tu Sraule.
Dokładnie tak naganiali że będzie tutaj Saule a tutaj taka lipa :( eh ci naganiacze !! po takim infie lipnym teraz to kurs runie poniżej 1 zł pewne ! miało być Saule a jest wielka Kupa !! To już wiadomo dlaczego nikt tego nie kupował bo wysypywali akcje powoli bo wiedzieli że napompowali pod Saule i powoli spuszczali akcje w rynek aby wyjść na górce a naiwniaków ubrali masakra współczuje im teraz !
Bardzo dobra spółka wchodzi....innowacyjna ... choroby rzadkie....takie firmy w stamach biją rekordy popularności....Uważam, że to jedna z lepszych firm Ciszewskiego, które wchodzą poprzez odwrotne przejęcie....
Liczylem na Saule, ale nie jest zle! January w wywiadzie mowil ze wprowadzi spolke petarde o ktorej nie moze nic powiedziec i nie jest to Saule, Mozliwe, ze to wlasnie ta. Poczytajcie sobie troche o nich, o ludziach, ktorzy ja tworza. Moze byc tu bardzo ciekawie, a narazie klasyczne odleszczanie. Akcji Ave jest blisko 30mln i duzo akcji ich w tej spolce wiec dodruku 100mln bym sie nie spodziewal.
A ja na żadne Saule nie liczyłem. Robi się z tego jakieś mityczne wyczekiwanie a tu spółeczka zapowiada się bardzo dobrze. Trafią z jednym lekiem i mamy co chcemy...
Jest dopiero 11, jeszcze sporo czasu do konca sesji. Wyglada to póki co na to, ze wszyscy ktorzy byli nastawieni tylko i wylacznie na Saule wystraszyli sie i zaczeli wyrzucac akcje i dzisiejszy kurs to jest bardziej zasluga ulicy jak JC i spolki. Ujawnil sie w akcjonariacie na dosc wysokich poziomach, do ktorych aktualnie daleo. Do 30 kwietnia jak ma byc podpisany term sheet wiec trzeba obserwowac kurs, ale patrzac po ludziach, ktorzy znajduja sie na pokladzie tej spolki uwazam, ze to najlepsza firma, z ktora w tym roku podpisal list intencyjny. Biotech jest w modzie teraz. Uwazam, ze bedzie tu bardzo ciekawie.
Bo akurat towarzystwo wie, szczególnie z forum bankiera. Leszcz słyszy Saule i ślepo biegnie. Jakby to jedyna spółka była... :) A tu może być nawet coś ciekawszego...
Biotechnologia to przyszłość, ale ludzie pojmują, po transakcjach tych firm i ściagją się z zakupami... ta pandemia jednoznacznie pokazała w co teraz pójdą pieniądze....