A dlaczego ma nie ruszyć, ktoś wczoraj kupił 60 tys akcji, po co, żeby stracić. Po co zakładać takie durne posty?? Rozumiem, że woczraj kupiliście airway bo dzisaj poszło 10 %, a teraz czekacie jak braster jeszcze poleci żeby odkupić na kółko.
A dlaczego kupowali akcje powyzej 2zł? Żeby stracić? A dlaczego kupowali cdr powyżej 400zł? Każdy kupuje żeby zarobić ale to nie znaczy że jak ktoś kupił to musi rosnąć. Gdyby wczoraj kupili akcji za dwa miliony to by coś mogło być na rzeczy a ty się ekscytujesz że ktoś kupił 60k akcji
NIeekscytuje się, tylko uważam, że tutaj jak będzie wzorst to koniec roku, dlatego myśle że jak ktoś kupje 60 tys to nie że jutro sprzeda tylko na długo, raczej uśrednia w dół. CDR kupowali pod cyberpunk, niestety nie wyszło, ale tam kupowali pod konkret, a ja tutaj kupuje marzenia, uda sie albo nie, jest ryzko ogromne.
Tutaj ogromna emisja zabiła kurs. Gdyby ogłosili emisję w rozsądnej ilości to by tu ludzie zarobili. Jak narazie jest drogo, spokojnie będzie można kupić dużo taniej
Masz 100 % racji, dlatego myśle że trzeba czekać do końca roku jak zacznie się coś dziać. Ja czekam cieprliwie. Mam nadzieje że będzie ok, ale w dwa trzy miesiące to niewierze :)