zaraz leszczyki bez akcji, które tutaj się udzielają codziennie i warują płacząc jak to jest źle i nic tu nie będzie, napiszą, że pewnie chcesz ludzi ubrać, bo tak piszesz hahaha
Poziomów nikt raczej nie zna :) Sprzedali już prawie wszystkie akcje JC i AG, tak więc ja bym się nie martwił jego pakietem :) w przypadku zachowania terminów jak na EasyCall to info powinno być 14 kwietnia, 30 kwietnia lub 1 maj :) zależy na co zwracać uwagę :)
Myślę że jak przyjdzie czas to ten milion zostanie wciągnięty nosem przez tego co trzeba.
Jak wpadnie tu Saule to kurs będzie na poziomie marsjańskiego łazika :-)
Co do kursu to myślę że przesunięcie przecinka o jedno miejsce w prawo w przypadku Saule będzie pewne :-/
Przyglądałem się notowaniom od kilkunastu dni i faktycznie ktoś perfidnie skupował akcje z rynku. Ktoś coś chyba wie, dzisiaj te wystawy po 40k i 20k wszystko weszło. Będzie ciekawie.
akurat z tym, że tutaj ulicy nie ma to bardzo dobry znak, a przewalanie czy to na rynku czy też w paketówce musi być i to piszę od dawna, że akcje będą przeparkowane...
Jeśli będą wzrosty w tym tygodniu to możemy być już niemalże pewni, ze info odnośnie tego co będzie pojawi się lada dzień. Wszystkie poprzednie spółki JC, gdzie ogłoszono połączenie rosły przed informacja. Zobaczymy jak będzie wyglądać zamknięcie. Póki co wyglada to całkiem niezle