Ilość akcji Advertigo : 29 750 000 Udziały Januarego Ciszewskiego : 17 630 021 ( 59,26 % ) Udziały Artura Górskiego : 5 700 000 ( 19,16 % ) Udziały Leszka Jastrzębskiego 1 016 000 ( 3,42 % ) FF 5 402 600 ( 18,16 % ) ilość akcji w arkuszu na sprzedaż 69 247 ( ok. 0,235 % )
Tak więc zadajcie sobie pytanie, gdzie podziało się 5 mln 333 tys 353 akcji ... :) Chyba nie myślicie, że tyle ma ulica ? Bo wg. mnie ulica może mieć max 0,5 mln akcji, no dajmy nawet 0,6 mln :)
Tak więc w mocnych rękach powinno być 98 % akcji :) Powodzenia :)
skoro poświęciłeś swój czas i energię na to żeby przeliczyć kapitał akcyjny AVE, to mam pytanie, po co dzielisz się tym na forum? Ja mając pewność że kurs poleci w kosmos, takie informacje zostawiam dla siebie i nadstawiam wory, do których pakuję zysk. Ty dzielisz się informacjami w jakimś określonym celu... Odpowiedzi są dwie. Pierwsza - chcesz ubrać ulicę w drogie akcje mydląc im oczy FF, druga - myślisz, że coś wiesz a nie wiesz nic!
buhahahahaha - tylko tak można twoje skomentować :) twój komentarz nie wnosi nic do dyskusji na forum, dla cienie niestety, mój wpis coś wnosi, a ty możesz dalej całe dnie płakać i męcić, żeby coś kupić czy zarobić parę groszy :) bo jakbyś potrafił trochę myśleć, chociaż odrobinkę to byś to sprawdził i wiedział, że tak jest, ale jak widać przerasta cię takie coś totalnie i wolisz pisać tylko te swoje wypociny :) ja moich na takich poziomach na pewno nie oddam to po pierwsze, po drugie zebrałem już tyle ile chciałem, po trzecie marne są twoje wpisy :) AVE
Jutro walne Imp ery, po infie z walnego krąg się jeszcze bardziej zacieśni. Akcji nie ma wiele na podaży, bo zebrali ich trochę, jak pójdzie info to jednym zleconkiem zabiorą wszystko. Pozostanie tylko podbijanie wideł i może coś wpadnie.
Podaż nieznacznie wzrosła, ale i tak jest marginalna patrząc na to jaki jest ff tutaj... 69 247 --> 84 821, tak więc przybyło na podaży ok 15 k akcji..