Kupili cdr po 400zl dziś mają 190zl...wrócą na Orange .może zarobią mniej ale zarobią.. 10zl.....sam wziolem kredyt 1.5mln zł i kupiłem po 6zl....możecie się śmiać...zobaczymy w maju cenę..a ja ...czekam do końca roku.
Wczoraj moim zdaniem była bardzo istotna informacja in plus. 30000 nowych klijętów przy zmianie operatora. To pokazuje pewną tendencję i kto jest najbardziej konkurencyjny. Teraz mogę tylko żałować że sprzedałem połowę pakietu przy kursie poniżej 6,50. Zobaczymy co będzie dalej.
Dnia 2021-04-07 o godz. 07:15 ~Limber napisał(a): > Wczoraj moim zdaniem była bardzo istotna informacja in plus. 30000 nowych klijętów przy zmianie operatora. To pokazuje pewną tendencję i kto jest najbardziej konkurencyjny. Teraz mogę tylko żałować że sprzedałem połowę pakietu przy kursie poniżej 6,50. Zobaczymy co będzie dalej.
Ty gość XXX może byś choć miał odwagę napisać że miałem trochę racji..a co będzie to wiedza nieliczni ci spółka grają....ale ta cena to śmieszna do 8nnych balonów giełdy....ja sprzedaje po 10zl a9zr być nawet 50zl...tego nikt nie wie...mi wystarczy...te obroty teraz to są śmieszne..zobacz KGHM...70.zl...pisali 30zl...i stało..i ..miesiąc 200zl...i tu też tak będzie ...pozdrawiam..