koleś rozumiem że chcesz kupić jeszcze taniej, ale chrzanienie że ktoś jest bankrutem nie popierając tego faktami to jest szkodzenie spółce, mało tego podelga karze więzeinia lub grzywny.
Rozumiem, że zmieniłeś zdanie. Ciekawe kiedy zrozumiecie, że przy takich obrotach wszystkie wasze teorie mozna o kant d.py rozbić.Tu jedyna strategia, to albo pozbyć się wszytkiego i dać sobie z tą spółką spokój, albo zamkąć oczy i trzymać licząc na sowite zyski. Wszelkie próby spekulacji można podejmować na niewielkiej ilości akcji co jest zabawą dla zabawy i tyle na temat.
A niby dlaczego? Wszystko jest możliwe i każdą ewentualność biorę pod uwagę. Taki wpis Waldek, to jeden z najlepszych twoich wpisów na tym forum. Gdybyś chciał jeszcze rozszerzyć myśl.
Ciekawe sa opinie osob aplikujacych do pracy Elzab na forach .(trzeba dobrze poszperac) Nelor ,na pewno cie to zainteresuje :) A po przestudiowania "dyskusji" w necie podaj prognoze kursu 17.04 :)
Walduś, kiedy zrozumiesz, że tu się nic nie prognozuje. Tu się albo spieprza, albo grzecznie czeka z akcjami. Ciągle nie rozumiem waszej roli. Weźcie się wreszcie, zresztą jak sami radzicie, do uczciwej roboty. Nie szkoda wam czasu??? Dzisiaj 0 obrotu. Jakie, to ma odzwierciedlenie w AT. Walduś przestań już bredzić o AT, bo to jest nudne. Już ci napisałem, że nawet jak ci się sprawdzi, to zapewne nie do 4,3 spadnie, a znacznie niżej, to i tak nie będzie, to miało nic wspólnego z AT. Czy bardziej AT z tym nie będzie miała nic wspólnego. I nie wiem co tu nabredzisz, to i tak do lipca trzymam i basta. Nic ci nie obiecywałem, bo nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieję, że ta spółka da zarobić, bo powinna. W tej chwili już ponad 2/3 kasy leży. Elzab w tym co mi pozostało jakąś tylko część zajmuje, więc w czym problem?