Wyniki na rynek US w 1q będę o 269% lepsze od Q4 2020. Info ze stron importowych. Sam marzec ponad 3 700 ton vs cały q4 ponad 1 500 ton!!.
zrodlo: import genius . com
Niedawno zachwalali Lubawę - nie wyszło. Więc kolejne próby zapewne też przyniosą straty, zaś Kryvitą powoli i systematycznie drożeje, aż wreszcie złapie odpowiedni moment i w parę dni skoczy powyżej 30 - 35...
Umiem liczyć, umiem też pisać. Tobie niestety nie wychodzi ani jedno, ani drugie. Sugeruję: nie rób sobie wstydu i się nie odzywaj, a jeszcze lepie oddaj tych kilka swoich akcji inwestorom, którzy dobrze znają ich wzrostowy potencjał...
Po co z nim gadacie? Obrzydza Spolke, bo i dobre 50 groszy zeby kupic taniej. Na Lubawie mu nie wyszlo, to i sie uaktywnil tutaj. Ziom, ta twoja Lubawa, po takim spadku z czwartku cos slabo odbila, nie?
Ziom, jam ci nie wrog. A zarob sobie na Lubawie ile chcesz. Lubawa jest dobra na 30 groszy (kupujac ja na wsparciu 1.3-1.4) A o Krynicy to ty tutaj piszesz dobre juz pol roku w kontekscie powrotu do bazy. Ynwestorze z Lubawy:) Poubierales tam ludzi na gorce:)
Nikogo nie pozbierałem na Lubej bo sam mam dalej papier i wiem że wybije! A o krv pisze od ponad pół roku, 3 krotnie napisałem że będzie zjazd i zjazd się odbył, więc kto mnie tutaj posłuchał to się ba zimę nie przyodział! Kto zaś sprzedał w styczniu i zainwestował choć w jedna z 3 spółek które polecałem sprzedając krv był by teraz na plusie a nie na -15% minusie, ale co ja tam wiem :)