Aaaa no widzisz tak tego ksieciunia szukam że mi się już wymyslilo że to Ty kupiłeś :) No, ale są chyba bajki że ksieciunio to wcale nie był bogaty! Ten od Fiony na przyklad to tylko zaradna matkę miał i burzę włosów.A sam Shrek to jakby też przypadkiem trochę krolem został:)
Mroczuś, Sonel mam, a reszta to jeszcze pomyślę. WIdzisz jak jest dookoła. Swiat jest pełny przebieranych pająków i wilków, a ja nie wiem który to Ty jesteś. Sam masz przecież to samo. Myśle sobie że i tak już mnie sprawdziłeś. Jednak jest jakieś ale. Zawsze jest :)
Dnia 2021-04-10 o godz. 09:21 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Tak jak obiecałem: > > Weź pod rozwagę zakup na otwarciu i sprzedaż PKC na zamknięciu w poniedziałek: > > Sonel > Mangata > Suwary > > Nie komentuj na bubeldymie jeśli można... > Chyba że skucha, to masz pełne praweo skomentować! :) > > Zdrówka!
Sonel safe and up Mangata safe and up Suwary - zagadka bo wykryty skup był pod dywidendę i nie sprawdziłem kontekstu, ale mogłaś się załapać na nią kupując tego dnia.