Mój cel to właśnie 10 zł. Prezes MG wyraźnie mówił że wchodzi w Ipods z projektem globalnym..czekamy na info co to będzie. Mówił też że akcjonariusze będą zadowoleni. Poziom 10 zł to na Ipods rekord obrotów ever. Więc jest to bardzo ważny poziom. Uważam że jeśli projekt okaże się bardzo trafiony to zobaczymy tutaj więcej niż 10 zł. Tylko większość krzykaczy z forum tego nie osiągnie bo są słabi i szybko oddają akcje.
Ciebie nie mam zamiaru nigdzie prowadzić. Ty zakończyłeś tutaj swoja przygodę przed 3 zl. Nikt nie tęskni wiec znajdź sobie innych znajomych na innym forum. Papa
Słuchaj, połóż jutro na kupnie po 5 zł chociaż 20 k to ty się uwiarygodnisz że nie jesteś golasem ale pewnie nawet takiej monety nigdy na oczy nie widziałeś i zaraz napiszesz że się nie bawisz w takie zabawy. Więc idź układaj dalej puzzle i pisz głupoty na forum groszołapie.
Oj widzę że nerwowy się robisz.... :) Wyluzuj tutaj starnik nas poprowadzi wysoko.... mam nadzieję że również i Ty zarobisz... czego i życzę! Ja z tego powodu nie zubożeje:)