• policzyłem Autor: ~lis [83.7.166.*]
    arkusz na S do 1zł 262k można jeszcze dołożyć ok 100k od leszcza co nie wystawił od 1 zł do 10 zł jest 52k więcej niema zleceń na S nara i myśleć
  • Re: policzyłem Autor: ~Wolus [46.149.223.*]
    Spoko Stojek dołoży swoich jak będzie brakowało. Tylko czeka by wam znowu opchnąć i nadrukować sobie nowych.
  • Re: policzyłem Autor: ~lis [83.7.166.*]
    nie martw się dodruk może być ale przy przejściu na główny parkiet ale dla prezesa ORANGE POLSKA Ducarroz Julian pod światłowody na terenie całej Polski nara i myśl
  • Re: policzyłem Autor: ~lis [83.7.166.*]
    spoko niech dokłada po 50 gr ale myślę że Szeryf Stojek nie dodrukuje akcji ale Szeryf Stojek wyruchał cię z akcji nara
  • Re: policzyłem Autor: ~hmn [89.76.147.*]
    To wez i pociagnij ten arkusz ,zaraz dojda ukryte i limit zlecenia, aktywuja sie przy odpowiedniej cenie np . moje jakos ich nie widzisz :)
  • Re: policzyłem Autor: ~lis [83.7.11.*]
    po co mam oglądać twój pakiet jak piszesz negatywnie tzn że nie masz akcji albo chcesz kupić po taniości jutro może kupisz ale mało bo tu Szeryf Stojek wyzbierał prawie wszystko nara i powodzenia
  • Re: policzyłem Autor: ~lis [83.7.11.*]
    po drugie jak nie chcesz Telgam to idz na Columbus kapitalizacja ponad 2,5 mld zł pare paneli sprzedali i tam rządz nara
[x]
TELGAM 0,43% 0,47 2026-05-08 09:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.