A jednak ktoś czyta! Znów mogę pogwiazdorzyc. Moje Ego rośnie :) Hm,tylko te łapki czerwone. Za pazurki,czy za zbagatelizowanie problemu światowej ekonomii i władzy? A może tylko za trolling? Za banał głupoty? Tak czy siak SMACZNEGO JAJKA I NIECH GROCLIN POWALI KONKURENCJE jeszcze w tym kwartale :)
Sheep dziecino jak stu przeczyta a jeden tylko da Ci minusa,to trudno nie zauważyć,że jest to tylko MARGINES(buehehe) opinii stu.Jeleni nie brakuje...
Mnie się to przytrafia również,zawsze jakiś cymBAŁ musi się popisać.Anonimowo. łehehe
No ale przyznam się,że czasem dostaję plusa.Tak było w przypadku wiersza o gotowaniu żaby :D
Przyznać się kto plusował?(czasem miewam chwilę słabości i popadam w sentymentlizm).Może damy jakieś namiary na szybki hajs.Więc jak?
:((( Jajo niespodziewanka?!!! Takie cóś co niedawno weszło i ma być dopiero i ma wage już 2,3 bln?? bo taki przebłysk tylko ... Beeeeeeeeeeeee...?????, Potem pomyślę
Się rzuciłam na zagadkę, ale pusto juz mam w głowie. Dziura. Moze potem pomyślę. No czasem plusa dawałam :). Ale ja wogóle to raczej ani to ani to... Każdy lubi taką zieloną łapke dostać :)/. Choc się czasem przyznam że jak troluję, albo kogoś specjalnie wkurzam, to tęsknie za czerwonymi. Zawsze to jakoś można ocenić skuteczność i czy ktokolwiek przeczytał. No i czasem sparwdzam czy ktoś nie kontynuje tematu, bo jak mi nie pasi to piszę tak by zamknąć dyskusję, no ale to nie zawsze działa. Ty też widzę tak piszesz , ale nie wiem czy świadomie. Zresztą takie zagadki to nawet 2 tygodni przemyśleń wymagają. A i tak nie wiadomo czy się trafi :)))
W końcu siadlam na pupie ( ja to nie wiem jak Ty masz na to wszystko czas).Wrocilam do posta i powiem Ci Ghostuniu że ja nawet śmiałości nie mam dociekać o co w nim chodzi. Mam ze cztery wersje w tym jedna bardzo śmiałą. Czy ty nie mozesz jakoś tak jak chłopu na miedzy? No bo raczej nie o linie lotnicze ani o Binary tu chodzi. Ale ja już kompletnie nie wiem co Tobie w duszy gra. A wyobraźnię to mam dość wybujałą.
Kruszyno a powiedz mi czemu ty masz tyle I.P?
Byłbym ciekaw bardziej niż minusów jakiegoś cymbalisty :D
To jest forum do luźnego wyrażania opinii,a tym bardziej dziś jak nie ma sesji.
Więc polew ktoś myśli, że ma,a sam w dołek wpada,kopidołek.
Błehehehehe
Najlepiej jak buraki uczą dobrych manier.Wtedy byk widzi płachtę.
Ghostunio poprostu mam klika numerów na telefon i na sam internet. Mam wifi w domu w biurze u klientów. Piszę z różnych miejsc. Czasem jedna komórka mi się rozładuje albo ścina bo coś pobieram to piszę z drugiej.. Tyle. Wolał byś gdybym pisała z jednego IP? Pewnie tak? Musiała bym to zacząć sprawdzać.. Kolejna rzecz którą musiała bym sprawdzać i o której musiała bym pamiętać. Nie wiem czy nie będzie kiedyś jakiejś pomyłki bo ja robię czasem ze cztery rzeczy na raz. A może i więcej :)))To nawet widać,bo pewnie masz wrażenie że jestem roztrzepana. Tak, czasem jestem już mocno zmęczona i nie jarze, Działam wtedy na " automacie" To IP to Netia z mojej chałupki :) Warszawa na Bielanach. Ale Ty się znasz się,zdaje się, na tym jak to sprawdzić. :)))
Wiesz Ghostunio. Ja to rozumiem. Kopidolek :). Jak ktoś do mnie z forum pierszy raz napisał to też miałam obawy. W końcu zwykły śmiertelnik nie jest w stanie określić z kim pisze. Ja też narażam się na drwiny. .W końcu nie wiem kim jesteś :). Więc może niech tak zostanie. Jest ok i ważne by każdy czuł się z tym dobrze. Może kiedyś nadejdzie czas. A może nie nadejdzie nigdy. Kto to może wiedzieć :)
Ktoś wykasowal watek w którym bylo że z 2 ip będę pisala (na spółkach o ktorych wiem ze jesteś???, albo mi się wydaje ze jesteś??? ) A na innych to jak mi będzie wygodnie, bo czasem trzeba na goraco coś wcisnąć:) To i tak duży wysilek z mojej strony. Mam cichą nadzieję że to docenisz. A jak nie to trudno. Może i ja mam zmarnowane życie wg Ciebie, ale tak nie myśle. W końcu ostatnie dwadziescia pare lat nie przesiedzialam bezproduktywnie w wiezieniu. Choć pewnie rozne rzeczy mogly by się ułożyć lepiej. Ale jak by człowiek zrealizowal wszystkie swoje zamierzenia to co by mu zostalo na starość? Tak to mam jeszcze milion rzeczy do zrobienia. I mam doświadczenie i pare przezytych fajnych chwil. Tego nikt mi nie zabierze. A teraz moze się nauczę inwestowania :)))To dobranoc.