https://mobile.twitter.com/energialehome/status/1378003535246266372 Co myślicie ? Bo ja myśle ze to jednak mowa o devoran , wystarczy prześledzić wykres to Devoran urósł z 20 gr na 1,60 a później poszedł na 3 zł , jednak niepokoi mnie fakt ze jest jakiś czarny koń . Czyżby się nie dogadali ? Tylko jakby się nie dogadali to nie byłoby w uchwałach ze jest zmiana nazwy
A mnie się wydaje ze jednak devoran to przejmie nie byłoby sensu przedłużać negocjacji o miesiąc skoro prezes energiale mówi o umowie w przyszłym tyg , raczej chodziło o wprowadzenie zamieszania i pozbieranie akcji , jaki sens przedłużania o miesiąc a umowa z kimś innym przyszły tydzień ? To by przedłużyli do 15 tylko a nie do 30
informacja jest od devoranu a druga strona !? podali coś ?? może być tak , że devoran puścił szczura by mieć czas na utylizację papiera w jak największym vol i cenie. pamiętajcie, że oni mieli papier od groszówek
Zgadza się ale skoro papier rośnie to ktoś kupuje tez na dużych poziomach No chyba nie po to żeby stracić innaczej by leciało w dół cały czas , info jest od devoran bo musiało być jest notowana na giełdzie energiale nie wiec nie dają informacji to wszystko nie ma sensu żeby to przejmował kto inny , a uchwały ? Jest zmiana nazwy na energiale , pytam w jakim celu skoro się nie dogadali ?
i dla tego nazywamy spekulacją , wszystko to co jest oparte na domysłach. ja stawiam na odwrotną sytuację , że dociągnęli do 31.3 na niepewności i wycisnęli z rynku może 10 % akcji , no bo ile mogli !!??więcej...??!! wątpię , a informacji o wyjściu nie ma , o zmniejszeniu też nic , więc raczej na razie tylko operacja na ff , a tego jest mało i nie sądzę , by za takie trochę , chcieli odpuścić. stawiam na próbę wejścia na orbitę 9,10 cyfrową na razie kapitalizacja na poziomie 50 baniek , nie będzie satysfakcjonować nikogo z onych dużych. ale może się mylę i mieliśmy maxa.......
Ja myślę, że w tym tygodniu musi przejść 3 zł na stałe. Zgodnie z tym, co zamieszcza Devoran, wiadomo, że zmieniają się niedługo w Energiale, więc nie wygląda na to, aby mieli się niedogadać, za daleko to poszło.