• Nowy tweet energiale Autor: ~Kamil [31.182.152.*]
    https://mobile.twitter.com/energialehome/status/1378003535246266372 Co myślicie ? Bo ja myśle ze to jednak mowa o devoran , wystarczy prześledzić wykres to Devoran urósł z 20 gr na 1,60 a później poszedł na 3 zł , jednak niepokoi mnie fakt ze jest jakiś czarny koń . Czyżby się nie dogadali ? Tylko jakby się nie dogadali to nie byłoby w uchwałach ze jest zmiana nazwy
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: wiesiek88 [83.11.219.*]
    Nowe rozdanie już bez Devoranu.

Pewnie nie mieli tych 5 milionów złotych, więc Energiale znalazła kogoś innego kto od razu wyłoży kasę.
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~Leoś [5.149.255.*]
    To jak będzie w tym temacie może niedługo będzie wiadomo
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~Kamil [31.182.152.*]
    A mnie się wydaje ze jednak devoran to przejmie nie byłoby sensu przedłużać negocjacji o miesiąc skoro prezes energiale mówi o umowie w przyszłym tyg , raczej chodziło o wprowadzenie zamieszania i pozbieranie akcji , jaki sens przedłużania o miesiąc a umowa z kimś innym przyszły tydzień ? To by przedłużyli do 15 tylko a nie do 30
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~widłowy [89.64.95.*]
    informacja jest od devoranu
    a druga strona !? podali coś ??
    może być tak , że devoran puścił szczura by mieć czas na utylizację papiera w jak największym vol i cenie.
    pamiętajcie, że oni mieli papier od groszówek
    Zgadza się ale skoro papier rośnie to ktoś kupuje tez na dużych poziomach No chyba nie po to żeby stracić innaczej by leciało w dół cały czas , info jest od devoran bo musiało być jest notowana na giełdzie energiale nie wiec nie dają informacji to wszystko nie ma sensu żeby to przejmował kto inny , a uchwały ? Jest zmiana nazwy na energiale , pytam w jakim celu skoro się nie dogadali ?
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~Leoś [5.149.255.*]
    Rośnie kurs to oznacza przewagę popytu nad podażą
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~widłowy [89.64.95.*]
    i dla tego nazywamy spekulacją , wszystko to co jest oparte na domysłach.
    ja stawiam na odwrotną sytuację , że dociągnęli do 31.3 na niepewności i wycisnęli z rynku może 10 % akcji , no bo ile mogli !!??więcej...??!! wątpię , a informacji o wyjściu nie ma , o zmniejszeniu też nic , więc raczej na razie tylko operacja na ff , a tego jest mało i nie sądzę , by za takie trochę , chcieli odpuścić.
    stawiam na próbę wejścia na orbitę 9,10 cyfrową
    na razie kapitalizacja na poziomie 50 baniek , nie będzie satysfakcjonować nikogo z onych dużych.
    ale może się mylę i mieliśmy maxa.......
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~Olek [88.73.223.*]
    Tko wtorek typujemy ,mój typ 4,20
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~Kamil [5.173.0.*]
    2,50 to będzie dobrze
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~an [31.60.248.*]
    Ja myślę, że w tym tygodniu musi przejść 3 zł na stałe. Zgodnie z tym, co zamieszcza Devoran, wiadomo, że zmieniają się niedługo w Energiale, więc nie wygląda na to, aby mieli się niedogadać, za daleko to poszło.
    Dokładnie tez tak myśle
  • Re: Nowy tweet energiale Autor: ~koko [92.40.200.*]
    A widzieliscie komentarz jakiegos AQT ... fun ??? chyba ktos probuje oczernic przezesa, ale w kazdym klamstwie jest troszke prawdy tak powiadaja.
[x]
ENERGY 0,00% 0,21 2026-05-21 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.