Fajnie :) Wydaje mi się, że tutaj infa zaczną pojawiać się po walnym. Osobiście wydaje mi się, że z postprodukcją i montażem działali równolegle, ze względu na komplikacje kovidowe.
https://gadzetomania.pl/62421,wiedzmin-na-zamku-w-lapalicach-netflix-planuje-zdjecie-do-swojego-hitu niedługo zapewne komunikat spółki o kontrakcie na prequel
Teraz to już tylko blyskawiczna jazda na 100zł, a potem systematyczny wzrost na 300-400zł połaczony z zamiarem wejścia na ciagle. Jestem spokojny o gigantyczne zyski i dziękuję inwestorom oddającym akcje po 30zl. Drugi sezon Wiedźmina bedzie hitem nad hitami, a gry to tylko kwestia czasu.
A dlaczego nie napisać, ze błyskawiczna jazda na 400 zł i spokojny wzrost na 5 000 zł? Oni tylko zrobią pare efektów do 10 odcinków serialu. To niezdrowo jest się tak ekscytować.
To już nawet nie chodzi o to czy zarobię cokolwiek więcej na tej spółce. Moją największą satysfakcją będzie twój ból d.upy i to wcale nie za tak odległy czas.
Tak samo było i na MCI i na Answear ( nie tak dawno) i tak jest na każdej innej spółce. Trolle długo czasami bardzo długo mają swój czas, ale do czasu :) Potem znikają mocno sfrustrowani :)