• Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~jan [83.5.246.*]
    1.Info o zdjeciu podali sporo przed 17:00 - idę zobaczyć lawinę a kurs nawet delikatnie w góre przy niewielkich obrotach. Zastanaiwam sie czy dlaczego. Czyzby tylko tymczasowe zawieszenie, a nie doczytałem? Nastepnego dnia zaczelo się od -50%. Pytanie, czy dopiero po konsultacjach na forum akcjonariusze podjeli decyzje, czy po prostu nikt nie czyta komunikatów? ps ja mam apke gpw i mozna ustawic notyfikacje dla dowolnej spółki. polecam
    2. Kto i w jakim celu to dziś kupował? Akcje beda zdjete, a pewnie po kilku latach umorzone z uwagi na to, że dlug przewyższa kapitały. Przeciez nawet tej straty nie bedzie jak odliczyc (chybaż sprzedaz komus na akt notarialny, ale to bezsensowy dodatkowy koszt i strata czasu)

Zapraszam do dzielenia się Waszymi spostrzeżeniami na ten temat
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~Mistrz [195.136.56.*]
    Janie, dzielimy się od przynajmniej roku. Swoją drogą, zlotku jesteś jeszcze, jak ci się podobał wczorajszy spektakl? Ali, jak myślisz? Przecież czekaliście na "ten" czas?
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~Franio [5.184.69.*]
    Ja dokupiłem po taniości co tam , dla mnie to wygląda na wytrącenie ulicy z papieru , brak informacji że spółki o stanie finansów i faktycznego zadłużenia daje do myślenia . Politycznie też brzydko to wygląda upadłość takiej spółki PFR się nie popisał . Ale jeszcze jest trochę czasu .
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: thebarex [83.8.121.*]
    wczorajszy zrzut byl maluśkim kapitałem 200 - 300 tys . motłoch spanikował :)

Ktoś cwany zrobił piękną akcję.

Kurs jest obecnie na poziomie sprzed informacji o 20 mln od orlenu .

Pierwszy 20 mln . bo będa nastepne. poczytajcie komunikaty.

Spółka tylko zostaje zdjęcia z giełdy.
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~opa [46.204.3.*]
    jak zescie brali z klapkami na oczach to teraz macie to nauczka zeby nie brac udzialu w wyscigu szczurow bo grubi was w.....bali
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~lot [188.146.34.*]
    to będzie przewałka roku jak im wyjdzie zostaną multimilionerami w trzy dni
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~jan [83.5.246.*]
    kapitalizacja 2mln, pytanie o ile i czy w ogole roszczenia przewyższą dług
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~uratujemy [145.237.3.*]
    ale można zrobić emisję dodatkowo przecież?
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~Kolo [5.184.92.*]
    Nikt emisji nie chciał - każdy inwestor się wycofywał po przebadaniu ksiąg...ale leszcz wie lepiej ze długi są mniejsze niż w rzeczywistości...
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~nono [145.237.3.*]
    może teraz zechce po wygraniu w arbitrażu?
  • Re: Dwa pytania do posiadaczy Autor: ~co_robić [83.26.237.*]
    czy jest szansa na to, żeby po podziale majątku spłacić wszystkie długi?
[x]
ELBUDOWA -9,93% 0,43 2021-04-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.