1.Info o zdjeciu podali sporo przed 17:00 - idę zobaczyć lawinę a kurs nawet delikatnie w góre przy niewielkich obrotach. Zastanaiwam sie czy dlaczego. Czyzby tylko tymczasowe zawieszenie, a nie doczytałem? Nastepnego dnia zaczelo się od -50%. Pytanie, czy dopiero po konsultacjach na forum akcjonariusze podjeli decyzje, czy po prostu nikt nie czyta komunikatów? ps ja mam apke gpw i mozna ustawic notyfikacje dla dowolnej spółki. polecam 2. Kto i w jakim celu to dziś kupował? Akcje beda zdjete, a pewnie po kilku latach umorzone z uwagi na to, że dlug przewyższa kapitały. Przeciez nawet tej straty nie bedzie jak odliczyc (chybaż sprzedaz komus na akt notarialny, ale to bezsensowy dodatkowy koszt i strata czasu)
Zapraszam do dzielenia się Waszymi spostrzeżeniami na ten temat
Janie, dzielimy się od przynajmniej roku. Swoją drogą, zlotku jesteś jeszcze, jak ci się podobał wczorajszy spektakl? Ali, jak myślisz? Przecież czekaliście na "ten" czas?
Ja dokupiłem po taniości co tam , dla mnie to wygląda na wytrącenie ulicy z papieru , brak informacji że spółki o stanie finansów i faktycznego zadłużenia daje do myślenia . Politycznie też brzydko to wygląda upadłość takiej spółki PFR się nie popisał . Ale jeszcze jest trochę czasu .