Nie licz na info. Ostatnio robiłem zakupy a obroty słabe to musiałem kurs podbić. Po drodze inni się podłączyli i kurs wystrzelił. Przychody ładnie rosną i liczę na dobre wyniki
Dnia 2021-04-06 o godz. 22:31 ~John napisał(a): > Ida wystaw mi pp 1.05zł ile masz to chętnie powiększę swój pakiecik. Dzisiejsze zakupy za ponad 100tyś to nie moje.
———- John tylko 6 akcji. A miałeś tak kupować po 1,05 . Leszcz
Dnia 2021-04-11 o godz. 05:08 ~John napisał(a): > Invvestor chyba masz rację po 1.05 to za dużo nie kupię. W przyszłym tygodniu jeśli są chętni to do 1.20 chętnie kupię większe i mniejsze pakieciki.
——— W piątek mogłeś kupić 30 000 po 1,05. Oj, JOHNY marzyciel , ty nawet 10 000 nie kupisz po 0,99 zł Spójrz na karnet kupna. Może stoi 1, 2 twoje zlecenia 1000 akcji po 0.98 zł
Dnia 2021-04-12 o godz. 05:46 ~John napisał(a): > Ida2010 to się trochę zdziwisz dzisiaj, bo idę na zakupy.
——— Sadząc po godzinie twoich wpisów (5 z minutami) codziennie chodzisz na zakupy. W jakiej firmie tak wcześnie rozpoczynacie pracę (robicie zakupy)???
Ida Ty znowu zaczynasz? Napisałem że do 1.2 zł zbieram i powoli sobie skubałem. Nie kupiłem tyle ile chciałem, bo zbierałem tylko do 1.2zł za akcję. Nie podszywam się pod czyjeś obroty, bo oczywiście nie tylko ja kupowałem. Jeśli chcesz wiedzieć to kupiłem wczoraj 23.5 tyś akcji. Pozdrawiam i proszę daruj sobie te docinki. Lepij napisz ile Ty masz akcji Eurosnacka?
Dnia 2021-04-13 o godz. 05:08 ~John napisał(a): > Ida Ty znowu zaczynasz? Napisałem że do 1.2 zł zbieram i powoli sobie skubałem. Nie kupiłem tyle ile chciałem, bo zbierałem tylko do 1.2zł za akcję. Nie podszywam się pod czyjeś obroty, bo oczywiście nie tylko ja kupowałem. Jeśli chcesz wiedzieć to kupiłem wczoraj 23.5 tyś akcji. Pozdrawiam i proszę daruj sobie te docinki. Lepij napisz ile Ty masz akcji Eurosnacka?
——- Na dzień nie mam. Wczoraj Ty i inni odebraliście mój pakiet ok. 45 000 akcji. Poczekam na groszówki , wtedy może coś kupię. Pozdrawiam!
Ida dzięki za szczerość. Co Cię skłoniło do sprzedaży akcji. Nie wierzysz w spółeczkę czy kręcisz kółeczko? Tu po raporcie za 1q już na groszówki może nie wrócić ale do tego czasu jak najbardziej. Ja tu zostaję do spadku przychodów poniżej 10%r/r albo kosmicznej wyceny. Pozdrawiam i czekamy na powrót w niższej cenie.