Gdyby ktoś po 8 kwietnia zmienił zdanie i chciał sprzedać akcje Elektrobudowy na umowę cywilno-prawną za cenę poniżej 1zł lub ostatni dostępny kurs, to niech pisze tutaj na forum.
Nawet za darmo się nie opłaca brać. Trzeba formalności po upadłości dopełnić, a to kosztuje czas i pieniądze. Na koniec czekasz przez lata i płacisz prowizję za rachunek maklerski, na którym zdeponowane są nic warte akcje.
Hahaha!! Beda tu skakac w ostatni dzień po parę groszy.byle nie zostać z tym kartoflem. Czasem lepsza strata do odpisania niż kolekcja bakrutów na rachunku, których nie ma jak się pozbyć.
Za długi spółki akcyjnej nie odpowiadają akcjonariusze. Dotyczy ich jedynie potencjalna możliwość utraty środków przeznaczonych na zakup akcji w przypadku likwidacji takiej spółki. Za zobowiązania spółek odpowiadają natomiast, solidarnie wraz ze spółkami, członkowie ich zarządów.
Witam, przemyślałem swoją sytuację. Chcę sprzedać swoje akcje, mam 100 tyś sprzedam po 0,99 zł / sztuka, koszt notariusza 50/50%, proszę o kontakt zgodnie z powyższą ofertą kupna.
Kobieto_upadła, deklarowałaś chęć kupna akcji po 8.04 na umowę cywilnoprawną, w dalszym ciągu nie doczekałem się od Ciebie żadnego kontaktu (nr telefonu lub mail). Proszę o pilny kontakt, ponieważ potrzebuję pilnie pieniędzy.
Dnia 2021-04-01 o godz. 15:26 ~kobieta_upadła napisał(a): > Gdyby ktoś po 8 kwietnia zmienił zdanie i chciał sprzedać akcje Elektrobudowy na umowę cywilno-prawną za cenę poniżej 1zł lub ostatni dostępny kurs, to niech pisze tutaj na forum.
Kobieto_upadła, na początku kwietnia deklarowałaś chęć odkupienia akcji jeśli ktoś zdecyduje się je sprzedać po 8 kwietnia. Proszę Ciebie już od ponad tygodnia w tym wątku o jakiś kontakt do Ciebie, bo mam do sprzedania niecałe 100 tyś. akcji po 0,99 zł, koszt notariusza 50/50, do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi! Czyżbyś się wycofała i już nie jesteś zainteresowana odkupieniem akcji? Czy był to tylko taki trik na początku kwietnia aby pozostawić leszcza w swoim ubranku?
Dnia 2021-04-27 o godz. 07:27 ~niki napisał(a): > Dnia 2021-04-01 o godz. 15:26 ~kobieta_upadła napisał(a): > > Gdyby ktoś po 8 kwietnia zmienił zdanie i chciał sprzedać akcje Elektrobudowy na umowę cywilno-prawną za cenę poniżej 1zł lub ostatni dostępny kurs, to niech pisze tutaj na forum. > > Kobieto_upadła, na początku kwietnia deklarowałaś chęć odkupienia akcji jeśli ktoś zdecyduje się je sprzedać po 8 kwietnia. Proszę Ciebie już od ponad tygodnia w tym wątku o jakiś kontakt do Ciebie, bo mam do sprzedania niecałe 100 tyś. akcji po 0,99 zł, koszt notariusza 50/50, do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi! Czyżbyś się wycofała i już nie jesteś zainteresowana odkupieniem akcji? Czy był to tylko taki trik na początku kwietnia aby pozostawić leszcza w swoim ubranku?
Czyżbyś nie zrozumiał jeszcze leszczu, że zostałeś standardowym dawcą kapitału dla ćwiczenia: napompuj bańkę, przekłuj i uciekaj z zyskiem????
Dnia 2021-04-27 o godz. 15:58 ~dc napisał(a): > A po 33gr jesteś gotów sprzedać pakiet? Czy kupiłeś po 38gr i chcesz sprzedać z 150% zysku?
Nie, kupowałem po 4,28 zł a chcę sprzedać po 99gr. Czyli będę i tak około 80% w plecy, ale są tutaj ludzie którzy piszą że akcje za 5 lat będą warte minimum 60 zł sztuka, bo wartość majątku masy przewyższa zadłużenie spółki. Tak więc Ci co tak twierdzą, jak kupią dzisiaj ode mnie po niecały 1 zł, to za 5 lat będą 6000% do przodu, na żadnej lokacie nikomu tyle nie urośnie. Ja chcę się wycofać bo nie mam czasu tyle czekać, wolę zabrać swój kapitał i iść zainwestować gdzie indziej, ale to tylko moje zdanie.