No gratuluję. ja sie cały czas waham, a mogłem brać, bo było po 2 .00 nawet, wybrałem stalprofil z tej branży. jakoś drozapol stracił w moich oczach na przestrzeni lat. oczywiści mam na mysli rybke ( prezesa ) No cóż obserwuję spółke , może na jakiejś korekcie coś wezmę do portfela.
też kupiłem narzazie pakiecik pilotażowy za ok 4k ale widać tu duzy potencjał na conajmniej 6 zeta i to chyba do wakacji, jak zejde z haka na innej spółce to się tutaj doładuje owad a ty kiedy kupowałeś
Ludzie ten papier jest tani jak barszcz...pomijam wskaźniki, które są jedne z najlepszych na giełdzie... popatrzcie na wykresie max gdzie były obroty... ludzie kupowali te akcje po 40 zł za PP...masa papieru jest zakopana i zapomniana... dobrze prawicie ,że 3 a nawet 5PLN będzie przed wynikami... a wyniki będą naj... od kilku lat... przy takich cenach za stal... zapamiętajcie 3bańki zysku to prawie 0,50PLN na akcje,która dziś kosztuje 2,36.. a w kolejce jest zwrot podatku i sprzedaż placu na Osowej... lub budowa na nim domków:) zdrowych i spokojnych....
Było i tak, wiele lat temu, że byłem na plusie ponad 300%, ale chciwość poparta optymizmem prezesa firmy spowodowała, że kupowałem nadal zamiast sprzedać...Teraz gra zaczyna się od początku i wierzę, że pokonam chciwość w odpowiednim momencie...:)))
Spółka z majątku obrotowego może pokryć wszystkie swoje zobowiązania i jeszcze zostanie kilka milionów. A nieruchomości i urządzenia nawet sprzedane za połowę wartości bilansowej dają dwa razy więcej niż wynosi kapitalizacja. I jak zwykle jedynym problemem jest zbuk.
Czasami jest tak, że na nic zda się wielki talent, nie pomoże wielki wysiłek, po prostu potrzeba czasu. Nie stworzy się potomka w miesiąc, zapładniając dziewięć kobiet „Warren Buffett” Pozdrowienia dla starej załogi.)
Dnia 2021-04-01 o godz. 15:54 ~As napisał(a): > No gratuluję. ja sie cały czas waham, a mogłem brać, bo było po 2 .00 nawet, wybrałem stalprofil z tej branży. jakoś drozapol stracił w moich oczach na przestrzeni lat. oczywiści mam na mysli rybke ( prezesa ) No cóż obserwuję spółke , może na jakiejś korekcie coś wezmę do portfela.
To jest właśnie ten rodzaj spółek "przypodłogowych"; albo zostaną na dnie +/- te 30 groszy albo wejdą w spiralę spekulacyjną. Zarząd - tak jak piszesz. Dlatego taka wycena, a nie inna. Jednak w każdej spółce znajdziesz jakiegoś zbuka i nie ma na to rady. W tym przypadku jest nim rybka. Ostatecznie zawsze możesz trafić na perfekcyjny podmiot, ale zapłacić jak za zboże.
na BBD dopiero beda sie rozkrecac, wyniki za caly 2020 tez powinny byc znakomite w porownaniu do poprzednich lat, aktywa nieruchomosci tez maja niedoszacowane i to sporo. jak rusza to potrojny kurs bedzie momentalnie.