Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez jednego z użytkowników bankiera. Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że akcje BLR będą ciągle rosły. Kupowałem akcje po 25+ zł... Kupiłem je za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230k zł... Jestem na ten moment ponad 19k zł w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
Chyba kolega sobie żartuję teraz? Co ma sąd powiedzieć o tym, że się zasugerowałeś zdaniem innej osoby? Ja też dokupowałem powyżej 24zł, średnią mam taką, ze jestem dalej na plus no ale to kwestia wczesniejszego zainteresowania się spółką.
Poczekasz chwilę i znowu będziesz na plus.
Gdyby mnie posluchał i o 15.36 kupił Devoran to....O 17.00 miał by już odrobinę 19tys z nawiązką. Bo kurs był 2.10 A kolo 17-tej już 2.50.
I kto tu powinien się bujać. Trzeba sobie pomagać A nie życzyć komuś śmierci samobójczej. Życzę Tobie CHA.mie żeby ktoś Ci z rodziny zawisł na sznurze MEN.do
Problem w tym, że to forum, jak i większość innych covidowych, jest pełne pajaców i naganiaczy, którzy mają kilka akcji kupionych na nizszym kursie i wciskają ludziom kit że kurs będzie rósł. Wróżą to z fusów, wyciągają z rękawa i chwalą daną firmę pod niebiosa. Jeśli kurs zachowa się po ich myśli to wtedy jest "mówiłem że tak będzie, słuchajcie mnie, bo ja się znam!" - a jeśli nie to "ups, nikt za ciebie tego nie kupił sorry, myśl za siebie". Radzę uważać bo doradztwo inwestycyjne wymaga LICENCJI pajace i czy chcecie czy nie - zbierze się parę osób i dobiorą się wam do dupy po ip. KNF zapuka szybciej niż myślicie :)
Dnia 2021-04-01 o godz. 17:43 ~ZdenerwowanyNaNagani napisał(a): > Problem w tym, że to forum, jak i większość innych covidowych, jest pełne pajaców i naganiaczy, którzy mają kilka akcji kupionych na nizszym kursie i wciskają ludziom kit że kurs będzie rósł. Wróżą to z fusów, wyciągają z rękawa i chwalą daną firmę pod niebiosa. Jeśli kurs zachowa się po ich myśli to wtedy jest "mówiłem że tak będzie, słuchajcie mnie, bo ja się znam!" - a jeśli nie to "ups, nikt za ciebie tego nie kupił sorry, myśl za siebie". Radzę uważać bo doradztwo inwestycyjne wymaga LICENCJI pajace i czy chcecie czy nie - zbierze się parę osób i dobiorą się wam do dupy po ip. KNF zapuka szybciej niż myślicie :)
Odpowiedz sam sobie , "jestem inwestorem czy spekulantem " ale szczerze, bo może sprzedając wyżej z zyskiem Ty ubrałbyś kogoś, kto miałby do Ciebie pretensje, że zwaliłeś kurs, a on kupił i stracił. Ja mimo dzisiejszego spadku ,który jest tylko reakcją chwilową rynku wiążę z Blirtem duże nadzieje ale nikt mi tego nie zagwarantuje w 100 procentach ,a Ty tego oczekiwałeś. Pozdrawiam .
Pati nie wiem czy warto odpisywac. Chociaz szanuje styl kazdego, tak jak wiekszosc tutaj to nie znaczy, ze nie ma granic. Jesli ktos ubliza innym, to dostaje mojego bana automatycznie.
Jeśli poczuliście się urażeni to najwidoczniej dotyczyło to właśnie was naganiacze. Uderz w stół a nożyce się odezwą... Ludzie obudźcie się to jest to samo co z Rozsadnym Inwestorem na biomaxime. Widzicie wpisy kilku nawzajem adorujących się typów ślepo zapatrzonych w spółkę to uciekajcie.
Bo tak to już jest na naszej giełdzie..jeśli masz zysk na akcjach, rozważaj sprzedaż..bo za chwilę z zysku pozostaną nici :) nie jeden raz ta dewiza się sprawdzała :) pozdrawiam Cię Pati, moja giełdowa koleżanko;) piszę bez złośliwości, bo sama jakiś czas temu zalęgłam się na Blircie...taki flirt :)
Pati, kilka razy pisałam tu pod nickiem flirt, ale z niewiadomych względów wpisy były usuwane. Nawet ktoś zadał sobie trud analizy, dlaczego flirtowanie z Blirtem jest takie niewygodne, że są usuwane :) Co do starej ekipy ostatnio widziałam S. pojawił się znów na Eko :)
Dnia 2021-04-01 o godz. 20:03 ~morelka napisał(a): > W sumie Pati, nasz duet może zrobić troszkę zamieszania na forum :)) nie sądzisz ? pozdrawiam ciepło :)
Minęło sporo czasu Morelko , wyciszam się , nie stać mnie już na takie emocje. :) Sorry :)