• Co dalej? Autor: ~rambo23 [188.146.160.*]
    Dobra, ale jak widzicie rozwoj spółki? Opylić kurę, co znosi złote jaja, to słaby pomysł. Ale może mają coś innego w rękawie?
    Ja mam na tej spółce 40% w plecy. Intensywnie myślę, co zrobić z tym kramem.
  • Re: Co dalej? Autor: ~On12 [5.173.11.*]
    Ja bym uśredniał już dawno.
  • Re: Co dalej? Autor: fixat [46.22.163.*]
    Ogólnie jest marazm, CDR pociagnął gaming w dół, ale w II kwartale powinno już coś ruszyć, lock downy się skończą i zieleń powinna wrócić na GPW, w końcu miliony ze sprzedaży gier nie są wirtualne, tym bardziej że złotówka tania co przekłada się wyższe zyski..
    A tu..? myślę, że Chernobylite rozpali lada moment ponownie wyobraźnię inwestorów.. $$$
  • Re: Co dalej? Autor: fixat [46.22.163.*]
    Kalendarz wydawniczy na 2021 rok, zaprezentowany przez All in! Games uwzględnia aż 20 ciekawych pozycji. Wśród nich jest m.in. Chernobylite, Alaloth: Champions of the Four Kingdoms, czy też War Mongrels, z którymi spółka wiąże spore nadzieje. 

Zgodnie z harmonogramem, w 2021 roku ukażą się również trzy dodatki DLC dla Ghostrunnera. Jeden z nich niemal dwukrotnie wydłuży czas gry. Wydana zostanie także wersja na konsole nowej generacji – PlayStation 5 i Xbox Series X, a także na platformę Amazon Luna. 
  • Re: Co dalej? Autor: ~pikuś [83.20.228.*]
    Ok ale czy AIG bedzie nadal czerpało zyski z tych DLC ?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Gracz [89.77.69.*]
    Oczywiście że tak kto niby dał kasę na ich produkcję jak nie alg? Myślisz że zapomnieli o tym sprzedając prawa do gr ?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Początkujący [31.60.102.*]
    Czytajcie ze zrozumieniem espi, sprzedaż była tylko do marki i własności ghostrunnera, wydawca dalej jest na zasadach w umowie!!! Czyli kasa do końca istnienia produkcji ghostrunnera będzie lecieć do kieszeni All in Games! Czyli kura dalej będzie znosić złote jajka.... w tym roku chernobylite będzie rządzić!!!! A do tego Alaloth, i inne tytuły które są zapisane w harmonogramie!!! To jest rok przełomowy dla Allin.... pisałem ze do końca roku może być 50zl za akcje... a teraz myśle ze może być więcej!
  • Re: Co dalej? Autor: ~Janko [83.5.127.*]
    Kiedyś wam pisałem że będzie w okolicach 9 zł bo za tyle sprzedawała Żygadłowa. Uważam, że to poziom do zakupu. Bezpieczny poziom i tu powinien nastąpić zwrot trendu. Sądząc po obrotach od kilku dni jesteśmy świadkami zmiany trendu.
    Sam kupiłem po 9.02 i czekam cierpliwie. Mogę się mylić, ależ ile może spadać!
  • Re: Co dalej? Autor: ~Mój_panie [37.30.26.*]
    Przesadzacie z ChernobyLite naprawdę. Jestem na farmie od lat i to zawsze b projekt poboczny a wy robicie z niego super produkcję. Nie idźcie ta droga! To nie będzie żadne zbawienie dla farmy a tym bardziej dla AIG.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Początkujący [31.60.102.*]
    Zdziwisz się :)
  • Re: Co dalej? Autor: ~remaps [188.146.160.*]
    No to trzymam lub dokupuję.
    Dzięki za merytoryczne odpowiedzi.
[x]
AIGAMES 0,21% 0,95 2025-11-19 13:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.