Cytuje Twittera Energiale Home : Jest taka śliczna spółeczka na #NC która długo stała, stała, przez tydzień urosła o 100% a jak podpisze umowę z Energiale Home to eksploduje 500% a może i 1000%. Rynek nie znosi próżni. Przyszłość jest absolutnie zielona
No nie wiem, o 100% to uroslo chyba kilka spółek na NC a na pewno devoran nie zgadza się z dwoma zdaniami z tych twitow 'rynek nie znosi próżni' i drugie z kolejnego wpisu 'To fakt, spółka niezwykłej urody. Z fundamentami i potencjalem na 500% a może i 1000% wzrostu. Obserwujcie nas. Rozmowy nabraly tempa. Umowa parafowana i gotowa do podpisu. Przyszłość jest absolutnie zielona
Zrobiłem szybką analize i spółka która może pasować do tego opisu to Tamex, zajmują się deweloperką a Devoran będzie potrzebował firmy do zrealizowania wizji zielonych osiedli. Tamex idealnie wpisuje się w tą strategie. Urosła ostatnio właśnie 100% a dalej jeszcze 500% do ceny po debiucie brakuje. Myśle że warto się zainteresować
Ten LS Tech homes to trup. W komunikacie Energiale mówi o fundamentach. TAMEX tutaj pasuje. Ale może ktoś inny coś znalazł Sporo kasy może wpaść 1000% piechota nie chodzi
Tamex rzeczywiście urósł o trochę ponad 100% ale czy o tą spółkę chodzi na pewno? Patrzę teraz na szybko na ich forum że były jakieś plotki ze ma wejść nowy gracz ale to bardziej że fundusz skupuje akcje
To mowa o Devoranie właśnie, przecież Energiale się z Devoranem łączy. Co za spekulacje tutaj próbujecie uskuteczniać? Przestancie naciągać ludzi na jakieś pierdoły
Piszą. Na tweeter
To fakt, spółka niezwykłej urody. Z fundamentami (fundamenty masz w Devoran?) i potencjałem na 500 a może 1000% Obserwujcie nas. Rozmowy nabrały tempa. Umowa parafowana i gotowa do podpisu. Kto znajdzie te spółkę z NC ten wakacje ma już teraz.