• Będzie tak: Autor: ~Mj [95.49.254.*]
    * Jutro jednak pokażą wyniki sprzedaży - chociaż teoretycznie nigdzie się do tego nie zobowiązali.
    * Sprzedaż I kwartału będzie rzędu co najmniej 50 baniek.
    * Za miesiąc w raporcie rocznym przyznają, że system motywacyjny audytor im wysadził w powietrze, co powiększy wynik netto o 5-6 baniek. Jako obejście problemu obdarowania pracowników akcjami proponuję, żeby pan Marian dokonał wzorem pana Obajtka aktów darowizny na rzecz ulubionych pracowników.
    * Temat powiększenia FF odwleczony do jesieni.

• Re: Będzie tak: Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [83.8.44.*]
    Dla mnie ok.
    Wez to wyslij do Blirta mailem dzis, zeby wiedzieli co maja robic. :)))
    MJ na Prokurenta.
  • Re: Będzie tak: Autor: ~Mj [95.49.254.*]
    Śmiej się, śmiej. Jeszcze wspomnisz moja słowa :-).
    Mj to na milo. Uwazam ze bardzo rozsadnie to dzis rozkminiles. Jestem ciekawy jak sie potoczy.
  • Re: Będzie tak: Autor: ~Pop [31.0.56.*]
    Kuba odrobine powagi, prezes o pewnych kwestiach nie pomyslal, na szczescie Mj kwestie audytora rozgryzl w trymiga. Dobrze, ze przynajmniej my wiemy co sie dzieje w firmie i kruczki prawne mamy obcykane lepiej od zarzadu. Prezes troszke ambiwalentny, zeby nie powiedziec rozchwiany, niby premie daje, ale za co? Niby sobie i zarzadowi, ale jednak glowny akcjonariusz jest wykluczony a pracownicy dostana.. Akcjonariuszy oszukuje, bo tak cwany, ze chcial ich wykiwac, a jednak nie pomyslal o audytorze, dobrze, ze my pomyslelismy.. Szacunkowych wynikow maja nie podawac, a od 2 lat podaja, zeby nam zabic cwieka.. Moze zalozymy jakas firme Kogucik skoro mamy tu samych specjalistow i wszystko wiemy?:)
  • Re: Będzie tak: Autor: abesiak [5.173.245.*]
    Dnia 2021-03-31 o godz. 20:38 ~Pop napisał(a):
    > Kuba odrobine powagi, prezes o pewnych kwestiach nie pomyslal, na szczescie Mj kwestie audytora rozgryzl w trymiga. Dobrze, ze przynajmniej my wiemy co sie dzieje w firmie i kruczki prawne mamy obcykane lepiej od zarzadu. Prezes troszke ambiwalentny, zeby nie powiedziec rozchwiany, niby premie daje, ale za co? Niby sobie i zarzadowi, ale jednak glowny akcjonariusz jest wykluczony a pracownicy dostana.. Akcjonariuszy oszukuje, bo tak cwany, ze chcial ich wykiwac, a jednak nie pomyslal o audytorze, dobrze, ze my pomyslelismy.. Szacunkowych wynikow maja nie podawac, a od 2 lat podaja, zeby nam zabic cwieka.. Moze zalozymy jakas firme Kogucik skoro mamy tu samych specjalistow i wszystko wiemy?:)

Niby premie daje i za co? no jedziesz po bandzie. Adi na bank się cieszy jak to czyta.
    Akcjonariuszy oszukuje? Jak, gdzie i kiedy... Bo dał premię pracownikom ?
    W zasadzie szacunków nie musi być. Gepeto ładnie to wyjaśnił.
    Nawet jak szacunków nie będzie to mamy raport w maju a o wynik jestem spokojny.

• Re: Będzie tak: Autor: ~Pop [37.248.218.*]
    Abesiak, moj post to szydera, troche zawoalowana, ale czysta szydera z narzekan forumowiczow ktorzy niewiele wiedza a zawsze pisza najczarniejsze scenariusze o ktorych po ogloszeniu kolejnej informacji nikt juz nie pamieta
    A to zwracam honor :) zmiana czasu z zmianowego na letni robi swoje ...:)
    Unia miala zniesc zmiane czasu.
  • Re: Będzie tak: Autor: ~XXX [31.60.114.*]
    Na prokuratora :):):)
    Tez fajnie.
    Dnia 2021-03-31 o godz. 20:10 ~Mj napisał(a):
    > * Jutro jednak pokażą wyniki sprzedaży - chociaż teoretycznie nigdzie się do tego nie zobowiązali.
    > * Sprzedaż I kwartału będzie rzędu co najmniej 50 baniek.
    > * Za miesiąc w raporcie rocznym przyznają, że system motywacyjny audytor im wysadził w powietrze, co powiększy wynik netto o 5-6 baniek. Jako obejście problemu obdarowania pracowników akcjami proponuję, żeby pan Marian dokonał wzorem pana Obajtka aktów darowizny na rzecz ulubionych pracowników.
    > * Temat powiększenia FF odwleczony do jesieni.
    >

i to jest ciekawy scenariusz. MJ masz dobre czeskie piwo jak to tak wejdzie :)
  • Re: Będzie tak: Autor: ~Pati [91.227.156.*]
    Brawo Mj ! I jak się wszystko przeanalizuje pomyśli spokojnie to wszystko zaczyna mieć ręce i nogi !

Właśnie dlatego to przesunięcie raportu . Hmm ...to teraz jest chyba dobre ESPI :))
  • Re: Będzie tak: Autor: ~Gepeto [37.47.59.*]
    Huehue dobra analiza sytuacji.
    arkusz dziś czysty czy mnie coś żle działa? :D
    Dnia 2021-04-01 o godz. 09:30 abesiak napisał(a):
    > arkusz dziś czysty czy mnie coś żle działa? :D

Nie wiem czy zauważyliście ,że zmienił się przedział cenowy pomiędzy akcjami przedtem było 0,20 zł a teraz jest 0,05. W związku z tym pewnie zostały zamknięte wszystkie zlecenia dotyczące spółki są tylko te z dzisiaj.

Audytor wprowadza swój ład ? :)

Ja to odbieram jako pozytyw .
    Aha. Może uzupełnią też kwartalne dane finansowe na najpowszechniejszym portalu finansowym jakim jest mimo wszystko Bankier !
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.