Raczej nie. Trzeba pamiętać że był już od połowy lutego ogrywany. Jeżeli jest ktoś w grupie testującej na disc to widział ilość komentarzy i wie ile ludzi już grało wcześniej
czytaliście te recenzję ? ja nawet przekopiowałem do google translatora chińskie znaczki, jak dla mnie nikt nie pisal nic o błędach w grze, tylko negatywne 'widzimisię', więc chyba dobrze że tą premierę przekładali i dopracowywali grę co ?
73% i spada. Większość negatywnych ocen jest z powodu takiego, jak podawałem na disc, czyli że gra jest trudna a jednoczesnie brakuje porzadnego tutoriala, ktory by wprowadzil gracza.
112 opinii na steam po 12 godzinach. Gra nie przechodzi bez echa. Negatywne opinie głównie dlatego, że gra wydaje się dość trudna. Wykonanie z tego co czytam jest porządne.
Można to zmienić jeszcze dopieszczając tutorial przed premierą gry. Na disc wszystko intensywnie poprawiano. Pewnie zdążą. Ale to co mnie interesuje to to, że gra się zwróci. Myślę, że uzasadniony jest ostrożny optymizm.
PCF - kap. 2 306 mln. - Outriders CFG - 104 mln. - ACS, HFC, 2x Slitherine, G-DEVS, Postal, Było sobie życie, PD2 , BOG+ jeszcze nieujawnione projekty
Ciekawe jaką stopę % osiągną te spółki na koniec 2021 (w odniesieniu do dnia dzisiejszego)? PCF- 100% będzie bardzo ciężko. CFG 100% - jedna dobra premiera + ujawnienie projektu X (pewnie w przeciągu najbliższych 2 miesięcy).
Ale ja nie kupie PCF tylko jak tam dobra premka dokupie CFG. Chodzi o flagowca CDRed się chwilowo popsuł więc potrzebny zamiennik dla sektora. Takie duże spółki z sukcesem przyciągają kapitał do sektora. Jak odkupią od kogoś akcje PCF a ten na tym zarobić będzie szukał innej spółki z sektora bazując na dobrym doświadczeniu. Niekoniecznie musi to być CFG ale inna ....tamten tam sprzeda...i może kupi nasze CFG.