• Trading Jam Session o Tamex SA Autor: ~Rafał [185.216.34.*]
    Dzień Dobry wszystkim inwestorom.
    Zainteresowany znalezionym wątkiem na Trading Jam Session, ciekawość doprowadziła mnie tutaj. Póki co największe skupisko inwestorów Tamex. Pozwoliłem sobie lekko nadrobić wątki na forum, z których jasno wynika, że nastroje są dobre. Dużo się tu dzieje.
    Postanowiłem aktywnie dołączyć do grupy inwestorskiej. Jak to napisał jeden użytkownik- "cena debiutu, może się okazać śmieszną parodią w porównaniu do osiągniętej ceny w niedługim czasie".
    Pozdrawiam, inwestor Rafał.
  • Re: Trading Jam Session o Tamex SA Autor: ~Riczi [78.8.224.*]
    Nie wiem co to ten Traiding Jam Session ale jeśli to pozytywnie wpływa to bardzo mnie cieszy ta wiadomość, że zaczynają sie szeptania o Tamexie.
  • Re: Trading Jam Session o Tamex SA Autor: meres [152.89.163.*]
    To taka grupa traderska prowadzona przez Rafała zaorskiego - niszowego tradera od kryptowalut ale chłopak ma łeb i sporo pieniędzy już zarobił, ma tez spora społeczność zbudowana wokół siebie
  • Re: Trading Jam Session o Tamex SA Autor: ~Czesiek [45.12.221.*]
    Poważna polska spółka z niezłymi obrotami na polskiej giełdzie to i gadają ludzie. Przewija sie Tamex w zestawieniach tak jak i inne profitowe spółki. Bezsensowne bicie śmietany jak dla mnie o 50gr różnicy w tą czy tą strone, chyba że ktoś zarabia na konsolidacji. Kupić i trzymać albo dokupować jak sie trafi promocja, ale jak wyżej bezsensu się ekscytowac każdym ruchem ceny. Co innego gdyby Tamex zawitał na WIG- wtedy to jest całkowicie inna rozmowa.
  • Re: Trading Jam Session o Tamex SA Autor: ~Session [5.184.116.*]
    Co tutaj się wyrabia. Jakaś społeczność powstała ? O czym gadają
[x]
TAMEX 1,00% 2,02 2025-10-17 16:17:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.