• Poproszę na 40gr Autor: ~PLG [31.0.93.*]
    Jw
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Cwaniak [85.221.150.*]
    Ja też już wysypany i gotowy z koszykiem po 0.40.Czekamy-pozdrawiam kolegę.
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~sim [31.0.72.*]
    Wy tak na powaznie czy razem do klasy chodzicie i prymusow gieldowych udajecie 0.40 to juz bylo i was nie bylo widac takze do ksiazek
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Kuki [178.42.183.*]
    Bezmózgi do szkoły nie chodza tylko na zajęcia teraputyczne!
    Wysypani i z koszykiem na 0.40!
    Obrot 15 zl akcji 12 i zysk to lizak!
    Tak, mam tu niezły Ubaw!
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Analityk [46.45.109.*]
    W innym wątku napisałeś, że jesteśmy "rzałośni" i kogo ty do szkoły chcesz posyłać. Już kupiłeś czy dalej marudzisz i zniżasz się do poziomu krawężnika, aby kupić 1gr taniej?
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Kuki [178.42.183.*]
    Nigdy nie kupię i nie miałem plg.
    Szczególnie po obseratorze i plg nagonce
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Kar [5.173.136.*]
    Xddddd żałosne.. a siedzisz tak se..
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Kuki [94.254.219.*]
    Nie tak se tylko żebyście nie mieli leszczy na ten papier.
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Mmm [83.22.33.*]
    tak czytam te wasze tzw posty.. i doszedłem dawno dawno temu to jednego ,ale jakże istotnego wniosku..wszyscy dziwią się że nasza giełda jest taka a nie inna.. otóż powód jest banalnie prosty-jacy inwestorzy-taka giełda.,nie pozuję na kogoś kto posiadł jakąś tajemną wiedzę lub tez kogoś kto zna się na niej jak mało kto..wystarczy przesledzic wątki ( nie tylko plg) aby stwierdzić iż poziom iq większośći piszących( już nie wspomnę o kulturze osobistej lub zwykłej przyzwoitości jest żałosny--SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI ze tracicie wasze pieniądze..i wcale mi was nie zal
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Wojtek [185.54.59.*]
    W zupełności się z tobą zgadzam. Siedzi taki jeden z drugim i obrzydza tylko. Taki typowy pies ogrodnika. A potem się dziwią że kurs nie chce rosnąć. Nic dziwnego że jak się tak lata po forach i obrzydza to potem jak się ludzie naczytają to nikt nie będzie chciał kupować. I taki nie rozumie że działa na szkodę nie innych tylko swoją.
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Kuki [94.254.219.*]
    Działa na szkodę?
    Te pajace wszystkie fora zaśmiecanie zeby tu przyjść, kupować itd.
    Sami sobie winni.
    Wybili cene, sposcili akcje i teraz cisza i marazm.
    Co się jeden z drugim dziwicie jak powiesili na hakach ludzi na innych spółkach.
    Ja nie lukam takich haczyków, ale ostr,egam innych.
    Proste.
    Przez takich plg i obserwatora, którzy robią w bambuko ludzi gpw jest jaka jest
  • Re: Poproszę na 40gr Autor: ~Wojtek [185.54.59.*]
    Ale ich już tu nie ma więc nie musisz się już męczyć. Skoro masz takie dobre serce to przemów do rozumu tym na Brasie. Tam dopiero haki rozdali.
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.