Bezmózgi do szkoły nie chodza tylko na zajęcia teraputyczne!
Wysypani i z koszykiem na 0.40!
Obrot 15 zl akcji 12 i zysk to lizak!
Tak, mam tu niezły Ubaw!
W innym wątku napisałeś, że jesteśmy "rzałośni" i kogo ty do szkoły chcesz posyłać. Już kupiłeś czy dalej marudzisz i zniżasz się do poziomu krawężnika, aby kupić 1gr taniej?
tak czytam te wasze tzw posty.. i doszedłem dawno dawno temu to jednego ,ale jakże istotnego wniosku..wszyscy dziwią się że nasza giełda jest taka a nie inna.. otóż powód jest banalnie prosty-jacy inwestorzy-taka giełda.,nie pozuję na kogoś kto posiadł jakąś tajemną wiedzę lub tez kogoś kto zna się na niej jak mało kto..wystarczy przesledzic wątki ( nie tylko plg) aby stwierdzić iż poziom iq większośći piszących( już nie wspomnę o kulturze osobistej lub zwykłej przyzwoitości jest żałosny--SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI ze tracicie wasze pieniądze..i wcale mi was nie zal
W zupełności się z tobą zgadzam. Siedzi taki jeden z drugim i obrzydza tylko. Taki typowy pies ogrodnika. A potem się dziwią że kurs nie chce rosnąć. Nic dziwnego że jak się tak lata po forach i obrzydza to potem jak się ludzie naczytają to nikt nie będzie chciał kupować. I taki nie rozumie że działa na szkodę nie innych tylko swoją.
Działa na szkodę?
Te pajace wszystkie fora zaśmiecanie zeby tu przyjść, kupować itd.
Sami sobie winni.
Wybili cene, sposcili akcje i teraz cisza i marazm.
Co się jeden z drugim dziwicie jak powiesili na hakach ludzi na innych spółkach.
Ja nie lukam takich haczyków, ale ostr,egam innych.
Proste.
Przez takich plg i obserwatora, którzy robią w bambuko ludzi gpw jest jaka jest