Tradycyjnie piszecie głupoty. Info dot. sprzedaży przez Total, a nie przez RN. Całe 851 akcji zbyli. Proponuję, żeby ci co nie rozumieją komunikatów, zainwestowali w kolekcjonerskie monety wydanwane przez Skarbnicę Narodową albo okolicznościowe znaczki na cześć pontyfikatu JPII. To dla was odpowiednia lokata kapitału.
Przegapiłeś 1000 akcji. Może nie dużo ale jest w tym regularność. Przy pierwszym zrzucie też była gadka że to tylko 1000 akcji, że to nic. Pięć zrzutów później wciąż ta sama gadka, tylko że teraz to nie jest już "tylko 1000 akcji" biorąc pod uwagę ostatni kwartał.
Dokładnie i to mam info +2 dni, czyli z 29.03 Jutro będzie z 30 a z dziś to po Świetach
Lekko po kolejne kilka tyś akcji wypłynie. Ale co tam, nie umiemy czytać........... Ja tu widzę powrót do 120 i indo że 2021 grudzień będzie wdrożenie zakończone, jak już 90% rynku się zaszczepi a testu będą konkurencyjnie dostępne
Nie przegapiłem 1000 akcji, tylko literówka się wkradła. Fakt, że Total pozbywa się akcji regularnie. Temu nie przeczę. Natomiast kpiłem z twierdzenia kolegi, który zainicjował wątek, że RN pozbywa się akcji. Ewidentnie wynikało to z niezrozumienia ESPI, także mój komentarz jest aktualny.