@100mlnEURdokońca202
Czemu Alda dla Saule? Co twoim zdaniem na to wskazuje?
Na początku też sądziłem, że wejdą tu Saule, ale kalendarium wskazuje na LaserTech. Listy intencyjne Aldy i LaserTech pokrywają się czasowo. Tak dla przykładu:
Pasuje jeszcze jedna spółka z NC, gdzie po emisji 3mln akcji ff będzie ok 7%.
Jest już w trakcie negocjacji z "interesariuszem" z umową o poufności na 5 lat.
Chodzi ci o BVT? Bez szans. Rozumiem, że 5 lat poufności + nowe technologie analogicznie jak w liście Saule, zrobiło na tobie wrażenie. Ale moim zdaniem BVT odpada, nic tam się nie zadziało.
Na Advertigo wydaje mi się, że mają problem z Jastrzębski Leszekiem i jego 3.5% udziałem, bo z tego co mi wiadomo wciąż ma udziały. A to dużo w rękach jeden osoby.
Alda dobrze wypada, bo nie ma żadnej pomocy publicznej i jest czysta, ale bardzo późno zaczęli transformacje... Chociaż teraz widać, że się spieszą.
Dnia 2021-03-31 o godz. 16:28 ~xxx napisał(a): > Chodzi ci o BVT? Bez szans. Rozumiem, że 5 lat poufności + nowe technologie analogicznie jak w liście Saule, zrobiło na tobie wrażenie. Ale moim zdaniem BVT odpada, nic tam się nie zadziało. > > > > Na Advertigo wydaje mi się, że mają problem z Jastrzębski Leszekiem i jego 3.5% udziałem, bo z tego co mi wiadomo wciąż ma udziały. A to dużo w rękach jeden osoby. > > > > Alda dobrze wypada, bo nie ma żadnej pomocy publicznej i jest czysta, ale bardzo późno zaczęli transformacje... Chociaż teraz widać, że się spieszą. >
Żaden Laser Tech....Jakby tak miało byc nie owiane by było taką tajemnica tylko od razy na dzień dobry by się ujawnił Artur Górski a potem January Ciszewski....Tak to widzę......Dla mnie jedyną słuszna opcją na wejście Saule Technologies jest ALDA S.A.
Dnia 2021-04-01 o godz. 12:24 ~aa napisał(a): > Kiedy podadzą info kto tu wejdzie ?
Pozytywne jest to , że nie będzie Umowy właściwa... czyli generalnie przyspieszają co widać w komunikatach... śpieszą sie żeby wszystko pozamykać do 30.06.2021 co mają w Umowie z Saule Technologies...
Dnia 2021-04-01 o godz. 13:22 ~100mlnEURdokońca202 napisał(a): > Dnia 2021-04-01 o godz. 12:24 ~aa napisał(a): > > Kiedy podadzą info kto tu wejdzie ? > > Pozytywne jest to , że nie będzie Umowy właściwa... czyli generalnie przyspieszają co widać w komunikatach... śpieszą sie żeby wszystko pozamykać do 30.06.2021 co mają w Umowie z Saule Technologies...
Nie będzie umowy wstępnej, tylko od raza Umowa docelowa.....tak miało być napisane....
Dnia 2021-04-02 o godz. 07:36 ~GórnikEmerytnaGarnu napisał(a): > Sale to ich priorytet. Spółka ktora przejmie sale musi być dokładnie przygotowana. Taka spółka jest adv.
No chyba nie za bardzo....Adiuvo Investments SA (ADV)
Dnia 2021-04-01 o godz. 12:12 ~xxx napisał(a): > @100mlnEURdokońca202 > > Jedyną daną, którą się kierujesz jest ta tajemniczość owiana dwoma osobami fizycznymi? Tyle? > >
Dokładnie, gdyby to była zwykła spółka już by podali co i jak......