Ostatnia akcja z 10zl też była mocna zbiła kurs do obecnego poziomu... Nie wiem o co wam chodzi z tymi akcjami i po co to się mam nadzieję że dobrze się przy tym bawicie..
Wystawiali po 10zl od 2 miesięcy i pogłębilo spadek... Oczywiście nie doszukuje się tu związku, odwrotnie też go nie ma... Od takich akcji kurs nie urośnie... Robią tu co chcą niestety.. My drobni możemy sobie pogadać tutaj tylko... Sporo osób na forum i tak dało sobie spokój z pisaniem o wzrostach bo ileż można...
Ale proszę bardzo oddaje swoje za 4zl tyle tylko że to tak nie działa... Wydaje mi się że kupią kolejny pakiet.. a w zejście z gpw sam do końca nie wierzyłem do dziś.. ciekawe za ile... Paradoks że to fundamentalnie dobra spółka..
Do października 5zl...a listopad? A dalej?? Przypomniało mi się jak ktoś kiedyś napisał że poniżej zastawu nie spadnie....i co? Już słyszę głosy że poniżej 3zl nie spadnie...
Coraz mniej. Widać rezygnację, rozgoryczenie a przede wszystkim brak cierpliwości na dywidendowej spółce. Czas kupowania się zbliża a tankowanie na szybkich ruchach w dół. Życzę zysków.
Zyski będą. Wrócą zniechęceni lub zarobieni na balonach, przecież ktoś na balonach zarabia. A tutaj są fundamenty, spółka się rozwija. Właśnie tutaj wszedłem. Moja analiza wskazuje zdecydowane odbicie w perspektywie dni, może kilku tygodni. Średnia w okolicy 4 to żaden hak.
Również życzę zysków.