Znowu apatia na kursie. Jeśli coś się dzieje to pod dywanem. Pani prezes wczoraj zrezygnowała z zasiadania w radzie nadzorczej Genxone, jako powód podano inne obowiązki zawodowe. Chciałbym wierzyć, że ma pomysły na Arenę i ją rozrusza, bo jest ten marketplace zupełnie niewidoczny. Idzie wiosna wszystko wypuszcza listki, niech więc także Arena się zazieleni.
Tu jest już pozamiatane. Skoro przez 5 lat nie dali rady się wybić, to teraz będzie trudniej. W zasadzie jest to niemożliwe. Allegro rządzi i odskoczyło o 300% w ciągu 5 lat w zestawieniu z Areną. Empik o 180 %. Kapitał się kończy, zysku nie będzie i lada rok upadłość zacznie pukać od podłogi. T tylko kwestia kilku miesięcy jak zacznie się sypanie. Jesienią zobaczycie ceny ułamkowe i zjazd na jednolite. Ja wiem, że większość tego nie chce, jednocześnie czuje ten czarny scenariusz, o którym piszę. Czy do tego czasu będzie wyskok pod wyjście. Napiszę tak - powinien być, ale każdy tu po. 2 zł zacznie wywalać, zatem nie spodziewam się już przebicia 2,50 i radzę kapitał chronić już teraz. Maj to spadki i bezruch . Pozdrawiam wszystkich roztropnych!
Jest szansa na ucieczkę! Ja już zrzucam to co zostało :) Wywalać jak leci póki można, bo w maju dno będzie konkretne. Nie dać się podpuścić na ostatnie info - cały scenariusz jest dokładnie taki o jakim pisałem!!!
świetny komunikat, spodziewam się zacieśnienia współpracy i efektów synergii. niezbyt znana platforma e-commerce stanie się szeroko rozpoznawalna i nastąpi efekt kuli śnieżnej do góry.
Nic nie nastąpi to podrygi przed najgorszym!. Zauważ, że "core" nie wyszedł i jest szukanie pomysłów na gwałt, które pozwolą przetrwać. Pozyskanie finansowania zaraz będzie niemożliwe, a przy puszczonych lokach ucieczka potężna, wzmocniona ulicą. Ci co zostali żywią oczywiście nadzieję, niestety płonną. Za tydzień maj i jałowy bezruch zapuka tu bezwzględnie. Za m-c możecie kupować spółkę mocno przecenioną, jesienią za grosze. Nie trzeba być tuzem intelektu by widzieć co tu się kroi :) --- A teraz proszę o łapki w górę, za prawdę - mimo, że bolesną