• Temu co nagania na tego.... Autor: ~Witek [89.64.158.*]
    garbydża należy się lepa. Chciałem to kupić, ale na szczęście zerowy obrót zniweczył moje plany:) Ufff
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~Troll [83.27.192.*]
    Kupuj kupuj. Przecież Nierozsądny_Pawian pisał że ty będzie grubo . Nie widzisz jak tu zbierają ? Zerowe obroty tylko to potwierdzają. AT oparte na trzech transakcjach mówi mocne kupuj. Jeśli tego nie widzisz to jesteś trollem.
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~Witek [89.64.158.*]
    Słuszna uwaga:) Zerowe obroty zawsze potwierdzają masowy skup:) Dobrze mieć pod bokiem takich znawców giełdy jak pawian nierozsądny:)
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Możliwe , że pajac już się zwinął i gdzieś innym nie-rozsądnie miesza

• Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~doc [5.173.9.*]
    Ma kombinator i naciągacz wiele nicków, prawdziwy Szeryf
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~psychiatra [5.173.26.*]

Ma ich kilkadziesiąt.
    Część z nich jest tutaj.
    Budda, Mao, Konfucjusz, WielkiSzu, Kościuszko, ŚwiętyMikołaj, Goldman, premier, profesor, guru, generał, prorok, Zaor-pan-Czapeczka, papaM, 123, long, sygnalista, senator, analizator, prowizor, szeryf, 13posterunek, piwnicapodbaranami, maszynista, motorniczy, ordynator, aniołstróż, okoproroka, antydzban, spokojny, prawdziwypsychiatra, rozsądnyinwestor, realista, znawcakasyna, obserwator, mc2, doktor_lubicz,  zuckerman,   Krashan_Bhamradżang  (nawet nazwiska nie napisał poprawnie), król_ptyś, goldman, icek,
  • Oddaj kasę nagonie z XTB Autor: ~Zuckerman [46.112.106.*]
    Zapominasz o najważniejszym swoim nicku Psychiatra, a teraz WZ i nie kupuj RDG
  • Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.66.*]
    Nie kupuję. Mam jako naiwny czytelnik bankiera kupione akcje za około 9-10.20 zł. Wtedy też pięknie pisałeś o spółce. Takich jak ja jest niewielu ponieważ reszta sprzedawała z w zakresie 0.5 zł 2.0 zł a kurs leciał i leciał do dołu bardzo często przy obrocie klikudziesięciu sztuk podczas 1 sesji. Kto wtedy sprzedawał akcje? Ubrani za 10 zł. A wiesz kto wtedy naganiał?
    A wiesz kto naganiał w listopadzie i w grudniu ubiegłego roku? Większość nicków każdy widział i widzi. Kto pisze mając wiele nicków wielonikowcu?
    A to, że sprzedałeś akcje XTB zamiast po na przykład 70 zł anie po 40 zł to świadczy o tobie. A mogłeś jeszcze wziąć dywidendę 4-5 zł ale ty wolałeś kupić Olymp. gdzie pisałeś jako papaM. Kupiłeś, nagoniłeś, sprzedałeś i zniknąłeś. Mam rację?

Na Synektiku widziałeś dolne widły ponieważ raptem spadł o kilka złotych. A Synektik to:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_szansa-na-co-najmniej-7-robotow-do-konca-kwartalu,67419191.html
    a ty Krashan_Bhamaradżang (film Zmiennicy - oszust, nieudacznik itp.). Nawet nazwiska nie potrafisz napisać poprawnie.
    Mówią ci coś te nicki? Mnie tak:

Budda, Mao, Konfucjusz, WielkiSzu, Kościuszko, ŚwiętyMikołaj, Goldman, premier, profesor, guru, generał, prorok, Zaor-pan-Czapeczka, papaM, 123, long, sygnalista, senator, analizator, prowizor, szeryf, 13posterunek, piwnicapodbaranami, maszynista, motorniczy, ordynator, aniołstróż, okoproroka, antydzban, spokojny, prawdziwypsychiatra, rozsądnyinwestor, realista, znawcakasyna, obserwator, mc2, doktor_lubicz,  zuckerman,   Krashan_Bhamradżang , król_ptyś, goldman, icek itp. Możesz uzupełnić?

• Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~Zuckerman [46.112.85.*]
    Uzupełniam : Psychiatra z dopiskiem WL, a teraz idź na XTB i zamelduj kiedy oddasz ludziom kasę, a RDG nie kupuj. To spółka dla zrównoważonych Inwestorów. Może znów odkupisz na górce tylko wiesz gdzie tym razem może być gorka jak wypali w 100% komercjalizacja w sieci Diagnostyki ?Pure pokazał co znaczy przełom, a wszyscy wiedzą że to bankrut na kroplówce nowego Inwestora. Także leć na XTB i łap tam okazję bo podobno ma być 200 a jest korekta?
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.159.*]
    Znowu wszystkim komunikujesz, że kupujesz? Już przed godziną 8 rano w niedzielę warujesz na wątku innej spółki, którą sprzedałeś po 40 zł.

Dnia 2024-07-28 o godz. 07:52 ~Zuckerman napisał(a):
    > Dobrze napisane Bob!!! Ja sobie dobieram ReadGene po tym jak leszczy powiesiłem na hakach na Pure po 30+, ja zrobią głęboką korektę pod drugi szczyt na Pure to może coś jeszcze zagram. 300% w zupełności mi wystarczy

NA WSZYSTKICH WĄTKACH PISZESZ, ŻE DOBIERASZ READGENE WIELONIKOWY NAGANIACZU. ILE SPÓŁKA ZARABIA OD LAT? LUDZIE WISZA TAM NA HAKACH ZA PONAD 10 PLN I PO 7.80 PO NAGANIANIU W 11 I 12.2023 R. FUNDUSZE WYDZIERAŁY SOBIE AKCJE Z RĄK TYLKO ICH NADAL NIE MA.
    SPRZEDAŁEŚ AKCJE XTB PO 40 PLN KUPIŁEŚ OLYMP I TAM CHCIAŁEŚ UBRAĆ INNYCH.
    JAK RADZI SOBIE ReadGene - TAK W WIELKIM SKRÓCIE:

JAK ZAWSZE Z LINKIEM:
    https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
    ROE: spadek o 3733.11% r/r
    ROA: spadek o 2831.37% r/r
    Marża zysku operacyjnego: spadek o 875.79% r/r
    Marża zysku netto: spadek o 2030.85% r/r
    Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 1219.40% r/r
    Marża zysku brutto: spadek o 1639.60% r/r
    Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 1209.80% r/r

• Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.159.*]
    ~Fredek [146.70.28.*] 2024-07-28 09:57
    Bob do jakiego prawa będzie musiała się przystosować Polska? Do Hiszpańskiego?
    Chyba nie wiesz o czym piszesz, a jak ci się wydaje że wiesz, to po co tu siedzisz na spółce która nie rokuje pozytywni.

Zukerman inny nicka Boba, M.ax czy marka i wielu innych... dlaczego akurat piszesz o tym na forum XTB?
    Nie wierzę, że niedojda która nie może trafić na wątek właściwej spółki ma możliwość "kogoś ubrać", poza tym byś nie siedział tutaj dzień i noc łącznie z weekendami i nie pisał z innymi twoimi nickami pod pretekstem robienia szumu i pl.uciu na XTB, jakbyś nie miał w tym biznesu.
    Jeszcze jedno i najważniejsze, byłem na Pure, którym tu się podpierasz przed i w czasie wzrostów, ale twojego nicka Zukerman tam nie widziałem ani razu, podobnie jak na ReadGene na którym ponoć jesteś teraz...

Słabe to, tak jak i świadczy o tym jak słabym trolem jesteś a siedzisz na XTB i plujesz, bo tutaj masz w tym biznes wielonikowcu.
  • Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.159.*]
    Az dziwne, że ludzie dają się tutaj ubierać i tracić pieniądze.

~Fredek [146.70.28.*] 2024-07-28 09:57
    Bob do jakiego prawa będzie musiała się przystosować Polska? Do Hiszpańskiego?
    Chyba nie wiesz o czym piszesz, a jak ci się wydaje że wiesz, to po co tu siedzisz na spółce która nie rokuje pozytywni.

Zukerman inny nicka Boba, M.ax czy marka i wielu innych... dlaczego akurat piszesz o tym na forum XTB?
    Nie wierzę, że niedojda która nie może trafić na wątek właściwej spółki ma możliwość "kogoś ubrać", poza tym byś nie siedział tutaj dzień i noc łącznie z weekendami i nie pisał z innymi twoimi nickami pod pretekstem robienia szumu i pl.uciu na XTB, jakbyś nie miał w tym biznesu.
    Jeszcze jedno i najważniejsze, byłem na Pure, którym tu się podpierasz przed i w czasie wzrostów, ale twojego nicka Zukerman tam nie widziałem ani razu, podobnie jak na ReadGene na którym ponoć jesteś teraz...

Słabe to, tak jak i świadczy o tym jak słabym trolem jesteś a siedzisz na XTB i plujesz, bo tutaj masz w tym biznes wielonikowcu.
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.144.*]
    Dnia 2024-07-28 o godz. 15:25 ~psychiatra napisał(a):
    > Az dziwne, że ludzie dają się tutaj ubierać i tracić pieniądze.
    >
    > ~Fredek [146.70.28.*] 2024-07-28 09:57
    > Bob do jakiego prawa będzie musiała się przystosować Polska? Do Hiszpańskiego?
    > Chyba nie wiesz o czym piszesz, a jak ci się wydaje że wiesz, to po co tu siedzisz na spółce która nie rokuje pozytywni.
    >
    > Zukerman inny nicka Boba, M.ax czy marka i wielu innych... dlaczego akurat piszesz o tym na forum XTB?
    > Nie wierzę, że niedojda która nie może trafić na wątek właściwej spółki ma możliwość "kogoś ubrać", poza tym byś nie siedział tutaj dzień i noc łącznie z weekendami i nie pisał z innymi twoimi nickami pod pretekstem robienia szumu i pl.uciu na XTB, jakbyś nie miał w tym biznesu.
    > Jeszcze jedno i najważniejsze, byłem na Pure, którym tu się podpierasz przed i w czasie wzrostów, ale twojego nicka Zukerman tam nie widziałem ani razu, podobnie jak na ReadGene na którym ponoć jesteś teraz...
    >
    > Słabe to, tak jak i świadczy o tym jak słabym trolem jesteś a siedzisz na XTB i plujesz, bo tutaj masz w tym biznes wielonikowcu.

Upik.
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.174.*]
    Dawniej pisałeś, że spółka jest dla długoterminowych inwestorów. Takim właśnie jestem. A teraz cieszysz się, że kupiłem na górce. Przecież wtedy naganiacze pisali, że będzie tylko lepiej. w 11 i 12.2023 r też tak pisałeś. A spółka za rok ubiegły ma straty ale w 2022 roku to nie chcesz pamiętać co pisałeś? Rozsądny inwestor-gdzie jesteś? Zysk rośnie o 200%. Gdzie te zyski?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_kto-czyta-i-mysli-ten-nie-bladzi,44411839.html

Rok 2023, kiedy miały inwestować w spółkę fundusze, miała być komercjalizacja itp. strata? Byłeś na walnym miesiąc temu? Oczywiście, że nie byłeś-byłeś za to na forum

• Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.162.*]
    Znowu szukasz chętnych na akcje? Przecież plułeś na Nano? Tam szukasz pomocy?
    https://www.bankier.pl/forum/forum_o_read-gene,6,21,10000000599.html
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~Zuckerman [46.112.88.*]
    Szukam chętnych na pakiet MSM z prawej strony. Pisałeś do eksperta z Pytania na śniadanie w tej sprawie, pisząc na forum że to drugi Synektik. No to kupuj w prawo, na co czekasz ? Ja kupowałem poniżej 3,0. Czekam częścią pakietu na takich jak ty na MSM, żeby potem dobrać RDG, ale ty RDG nie kupuj no ile razy mam ci to powtarzać. Kupuj papiery Jelenia, które on sprzedał po 9 a fundusze które wprowadził w błąd w grudniu 23 musiały wywalać po 7-9 a kupowały powyżej 70 to jakie tam są straty " ekspercie" z Pacanowa ? Oczywiście ratuj też XTB bo tam miało być 200 jak naganiałeś przy 72. A spadki były na wielomilionowych obrotach, wiesz co to znaczy dla kursu ?
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.162.*]
    Dnia 2024-08-01 o godz. 12:01 ~psychiatra napisał(a):
    > Znowu szukasz chętnych na akcje? Przecież plułeś na Nano? Tam szukasz pomocy?
    > https://www.bankier.pl/forum/forum_o_read-gene,6,21,10000000599.html

Dlaczego?
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~Pracoholik [89.151.16.*]
    psychiczny tonie na swoich git malina ynwestycjach, juz nie ma nawet na leki, moge pozyczyc troche grochu
  • Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~psychiatra [5.173.144.*]
    I BEZ NIEGO PIERDZISZ BEZ SENSU W SWOICH CYNAMONOWYCH GACIACH.
    To jest wątek spółki a nie twoich przemyśleń z powodu braku leków.

• Re: Wklejaj linki a nie zmyślaj Autor: ~Pracoholik [89.151.16.*]
    napisałeś do różnych ludzi kilkaset razy: bierz leki, ktoś ci podawał dane, a ty zamulałeś każdy wątek: bierz leki, już nie pamiętasz?
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~Spadkowy [146.70.18.*]
    Teraz niep warto brać TERMOEXPERT wyniki t2akie sobie2 arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje na to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~Dupa [146.70.18.*]
    TerAaz nie warto brać TERMOEXPERT wyniki takie sobie arkusAz dziurawy jak ser, wszystko wskazujeA na to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~KKsb [104.129.56.*]
    W prz0yszłym tygodniu raczej korekta na Columbusie i Sunexie to s0amo TermoExpert Pure0 też jeszcze może spaść
  • Re: Temu co nagania na tego.... Autor: ~psychiatra [5.173.218.*]
    3 akcjami podbili kurs o 3.08 %. Gdzie sa naganiacze, zuckermany, krsise czy pracoholiki. Przeciez kurs urósł.
[x]
READGENE 0,00% 5,58 2025-11-20 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.