nie wiem czemu tyle zachwytów, podbitka będzie na starcie i w dół na poziom 3,50-3,60 długo siedzę na tej spółce i najprawdopodobniej tak będzie wyglądać
czekałem na ten wynik jest ok , ważne ,ze do przodu Rentownośc to 1,9% przychodu , muszą naprawdę pracować nad tym parametrem .Kazda zmiana wiboru przy kredytach krótkoterminowych ktore są spore lub inne koszty moga to zepsuć. Portfel zamówień pełen , perspektywy branzowe też. Chociaz dziś po podbiciu na małym wolumenie było solidne zasypanie ,które pamietam przy pokonaniu 7 i 5. Pytanie zasadnicze czy po poniedziałkowym nabyciu i wzroście cenę akcji mamy juz w dzisiejszym kursie czy uda się jeszcze utrzymac falę wzrostową. Ja jestem na longa tym razem i spie spokojnie zycze powodzenia
tez bym chciał ale raczej powoli niz nagle bo to tutaj słabo działało. Silniki tez sie grzały po seri kontraktów dla R - power a kurs z 5 na 4 z 4 na 3 i to jest w tym tajemnicze ze nikt a nikt nie był zainteresowany zakupem papieru. Wierzę dlatego tu jestem ale papier jest wybitnie "teatralny "
Za malo akcji zebrali żeby uwolnić kurs. Wolą grać dalej na zniechęcenie, żeby ci co kupili pod wybicie zaczeli sprzedawać. Ja odkladam znowu tę spółkę na półkę i wlączam tryb cierpliwość. Ode mnie akcji nie dostaną a mam ich bardzo dużo.