• Przypadek? Autor: ~smyk [171.22.91.*]
    Może ktoś zorientowany wyjaśni..

Wojciech Mazurkiewicz jest głównym udziałowcem i prezesem zarządu (Krs )CEO Alternative Solar Solution z którą to Devoran podpisał umowę we wrześniu ubr. ". Umowa gwarantuje Emitentowi uprawnienie do wezwania pana Wojciecha Mazurkiewicza do dokonania podwyższenia kapitału zakładowego spółki Alternative Solar Solution sp. z o.o. oraz objęcia nowych udziałów za wkład w kwocie do 5 mln złotych w terminie do dnia 31 marca 2021 r."
    W ostatnich dniach w akcjonariacie Devoran objawia się Paweł Kiciński, który był głównym udziałowcem i członkiem zarządu spółki EasyCall , w tejże spółce członkiem zarządu był także Piotr Hubert Mazurkiewicz.

Nasuwa mi się pytanie, czy to tylko zbieżność nazwisk czy też koligacje rodzinne?
    Czy aby P.Kiciński nie będzie partycypował w objęciu nowych udziałów w Alternative Solar Solution?

Czy aby mnie nie poniosła fantazja ??? ;;))
  • Re: Przypadek? Autor: ~widłowy [89.64.95.*]
    będzie, ale w bardziej przewrotnej formule.
  • Re: Przypadek? Autor: ~smyk [171.22.91.*]
    Dnia 2021-03-30 o godz. 19:05 ~smyk napisał(a):
    > Może ktoś zorientowany wyjaśni..
    >
    > Wojciech Mazurkiewicz jest głównym udziałowcem i prezesem zarządu (Krs )CEO Alternative Solar Solution z którą to Devoran podpisał umowę we wrześniu ubr. ". Umowa gwarantuje Emitentowi uprawnienie do wezwania pana Wojciecha Mazurkiewicza do dokonania podwyższenia kapitału zakładowego spółki Alternative Solar Solution sp. z o.o. oraz objęcia nowych udziałów za wkład w kwocie do 5 mln złotych w terminie do dnia 31 marca 2021 r."
    > W ostatnich dniach w akcjonariacie Devoran objawia się Paweł Kiciński, który był głównym udziałowcem i członkiem zarządu spółki EasyCall , w tejże spółce członkiem zarządu był także Piotr Hubert Mazurkiewicz.
    >
    > Nasuwa mi się pytanie, czy to tylko zbieżność nazwisk czy też koligacje rodzinne?
    > Czy aby P.Kiciński nie będzie partycypował w objęciu nowych udziałów w Alternative Solar Solution?
    >
    > Czy aby mnie nie poniosła fantazja ??? ;;))

Zapomniałem dodać, że Wojciech Mazurkiewicz był prezesem zarządu Devoran.
  • Re: Przypadek? Autor: ~Smyk [5.184.235.*]
    Czyli 20 zł lekko
  • Re: Przypadek? Autor: ~Mm [5.173.169.*]
    Myślę że w najbliższych dniach wszystko się wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi.
    Są osoby które oddają teraz akcje. Ale mało im oddają, więc jak chcą sporo zebrać to i muszą kupować po wyższej cenie. Więc kto wie, może i niebawem pojawią się tutaj okolice nawet 10zł.
    proszę nie mylić pompki z 1 pln na 10 pln z karuzelą z 10 pln , na ''kosmos'' pln
    to są dwa różne byty.
    pierwsze jest paszą , drugie jest na końcu rzeżnią.....

• Re: Przypadek? Autor: ~michal [91.106.24.*]
    Taką rzeźnię zrobili na LABOCANNA
    niestety , ale tak.
  • Re: Przypadek? Autor: ~Magda [37.248.162.*]
    Dokładnie, trzeba mieć to na uwadze i być czujnym, bo tu może być to samo. Zostaje czekać nam na konkrety i potem według własnych strategii decydować. Życzę wsztstkim powodzenia!
  • Re: Przypadek? Autor: ~smyk [171.22.91.*]
    Dnia 2021-03-30 o godz. 19:47 ~Smyk napisał(a):
    > Czyli 20 zł lekko

Czerpiesz jakąś satysfakcję z tego, że używasz mojego nicka?
[x]
ENERGY -2,08% 0,24 2026-05-27 15:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.