Nie kupno tylko sprzedaż MATOLE jeden, zbycie to sprzedaż. A mógł sprzedać po obecnym kursie 0,93 - to są dopiero jaja, opychali po 0,25 (wartość nominalna 0,10), żeby teraz pozbywać się po 0,3 - szacun, transakcja stulecia, grubas zarobiony jak nigdy, oszukał ulice XD
Ja chcecie sie do czegoś przyczepić, a nie wiecie jak się do tego zabrać, to lepiej tego nie róbcie XD
Podobne cyrki były na Red Dev tam prezes Sypko sprzedał papier po 60 gr jak kurs był po 4 zł!!!!No i co było później opadanie kursu aż zaczęło wywalać do 1,7 i tak zostało
jak do obrotu wejda te co sprzedawali po 25gr to będzie pogrom, przy braku popytu będzie płacz
w 2020 mieli zrobić 15 gier, to gdzie te zyski? dalej brak tylko produkuja papier i sprzedaja by znów mieć kasę na opłacenie swoich wypłat
ile to z tymi wydurkowanimi już akcji jest 100milionow?
to jaka to ma prawdziwa kapitalizację? 90mil bez zysków tylko ciągną kasę od inwestorów?
ile startupow wychodzi na prostą? a ile bankrutuje?
Każdy wie, że transakcja ma dwie strony, ale po co podaje błędne info, jest róźnica czy CEO sprzedaje czy kupuje. Zakładam że kupił January bo ostatnio mu nie wyszło wejście przed tym zjazdem.
Od jakiegoś czasu dzikie podjazdy naganiaczy próbują robić burze w szklance wody, żałosne to jest. Kapitalizacja jest duża, ale taka jest strategia, przychodzi gamoń, który nieprzeczytał nawet jednego prospektu tej spółki i próbuje zawracać Wisłe kijem. Durne byłoby tworzyć taką kapitalizacje w tak krótkim czasie licząc, że nikt nie zauważy, że gotówka wychodzi pensjami pracowników i tylko o to chodzi. Ja też mam takie wątpliwości, w momencie wejścia do obrotu może być niezły wodospad, ale tylko wtedy jak zaczną oddawać, ja nie oddaje, trzymam do końca. O to też teraz chodzi naganiaczom, zasiać strach wsród inwestorów przed wejściem w obrót.
kupuja po 25-30gr w milionach
jak dostana w łapy do obrotu to zasypią
dlatego dziwi mnie ze ktos to kupuje, bo tu tylko bedzie dystrybucja ciagla na wiele lat