Bo tam spekuła kręci w koło. Ciekawe do ilu napompują. Chyba już sił braknie. Jak walnie znienacka.... Już o Merkatorze piszą czyli będzie odwrót zaraz. Jaką typujesz spółeczkę na następną pompke? Sofcika może? - eee, chyba nie, nie teraz... Czy będą jeszcz labokarmę nawracać na górkę?
Kółeczka są fantastyczne. Ja na taki binary z koleczek mam. Na inteliwise sobi nazbieralam, na blirta, tigusia a teraz na arta ,ditixa i hempa będę skakac. I moze przed latem oml i allingames? Ale to nie wiem bo choc po 15 kilo by trzeba minimiu absolutne.Zobaczymy czy się uda. Bo ja to kilka zawsze celuje. I dobieram jak spada te fajne z koleczek właśnie. Szkoda mi tylko introla ze za wcześnie sprzdalam. Będzie chyba szedl a to porzadna spolka jest.
Jak tylko tracę na kółeczkach, a na długiej inwestycji zawsze jakoś zyskam, choć Devoran kupiłem tak dawno, że nie wiem za ile :D:D Bo weźmy taki dixi. Inwestowałem kiedyś w spółki gamingowe i co tylko czas traciłem na granie a potem i tak te gry okazywały się lipne i cena leciała na pysk. No i jak sobie ustawić przerzutkę np. przy takim Dixicie? Kiedy w górkę, kiedy w dół? Na takich rzeczy nie wiem.
Oj Taktaku, Ditix jest tak tani, ze nawet jak gry nie wypalą to ktoś ich kupi :))))) No i tu moge całą moją ideologię....i opowieści różnej treści. A w ostateczności to jak pare kilo stracę to..., po covidzie w sam raz:)))). Będzie szansa albo na kasę, albo na powrót do formy :)))))
No patrz i ta lobokarme pchali dziś że hoho. No ale trudno. Teraz to ryzyko ze juz nie urośnie . Na halę znieraja i kapital ma być podwyzszony. Czyli wiadomo kto obejmie.