Same dobre informacje od prezesa, a trolle zawsze będą narzekać !!! Informacje super szkoda, że trolle zamiast pisać tutaj głupoty nie zadają pytań prezesowi no ale teraz to już chyba zauważyli wszyscy kto i z jakiego IP jest wolontariuszem ha ha ha
Pan Zdon pisze Ci to, co chcesz przeczytać, a Ty naiwny pelikan łykasz wszystko. Zadawałem mu niewygodne pytania, to nawet ich nie opublikowali. Dlaczego?
jednego pustak zrobił z ......... a ty inwestor jakie pytania mu zadawałeś? To że niewygodne pytania zawsze są pomijane tym bardziej na czacie to norma w tym kraju, a druga strona medalu żaden dziennikarz na konferencjach nie zadaje prostych pytań bo najprostszymi pytaniami każdego krętacza rozłożysz.
Natomiast inwestycje i sprzedaż są plusem i jeżeli tak wam źle to co tutaj robicie?????????
Tylko nie pier.... głupot bo ja też średnią mam ponad 4 i nie płaczę bo sama dywidenda to mi normalny zysk, a cena akcji tak czy siak pójdzie do góry jak nie teraz to za rok. Na pewno tutaj nie stracę i ze względu na trolli patrzę tutaj od czasu do czasu bo szkoda czasu na czytanie głupot na tak prymitywnym forum.
Dobierajcie ile możecie a na pewno zarobicie krocie.
Popatrzcie jak po prostym pytaniu trolle zasypują posta i nie potrafią nic więcej zrobić poza pisaniem takich farmazonów, że nawet dziecko by nie uwierzyło. Proste kto chce zarobić kupuje na maxa !!!
Sss ja tylko słówko... Z tym dokupywaniem jest gadanie pół roku gdzie nawet kurs był w okolicach 4zl teraz jest prawie po 3zl i dalej to samo? Jak narazie to oni są górą bo kurs spada i końca nie widać.. minęli nawet zastaw tak są zahipnotyzowani... Masakra
Macie rację jak PIK tak pechowy, tutaj problem jest tylko i wyłącznie ze słabym akcjonariatem, ponieważ jest tak mały F/F że gdyby akcjonariat potrafił się zjednoczyć to tego który manipuluje tutaj kursem puścilibyśmy z torbami, a tak to teoretycznie robi co chce Temu teoretycznie bo widać gołym okiem jak pali mu się grunt pod nogami ( nikt nie oddaje akcji ) i próbuje straszyć jeszcze większym zaniżeniem. Jeżeli chociaż na chwilę zjadą poniżej 3 zł to się zdziwią ile stracą i dlatego na taki ruch sobie nie pozwolą. Wracając do akcjonariatu to w tym chorym kraju nie potrafi się 10 osób zjednoczyć nie mówiąc o większej liczbie ze względu na charakter narodu ( dlaczego mam robić komuś dobrze ) chory kraj razem z bananową i polańskimi. W przeciwnym wypadku odebralibyśmy im te akcje którymi grają i staliby się niewypłacalni przy wzroście kursu w okolice 7 zł, ub inny wariant gdzie niejaki Nikoś pisał o pozwie i tutaj również osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy byłyby niewypłacalne plus wyroki. No ale do tanga trzeba większej liczby osób !!! Niech ktoś stworzy jakąś grupę i tam osoby zainteresowane będą mogły coś uzgodnić, a trolle byłyby wyrzucane z grupy i byłyby tylko konstruktywne dyskusje z celem działania takiego czy innego.