MDI Czekamy na wybicie z o RGR Autor: ~lifek [89.64.44.*]2021-03-15 20:44 Dobre informacje. Cena się ładnie akumuluje . Wybicie czuć w powietrzu :) https://charts.stockwatch.pl/chart/mYYbbylUt0SN374ppdRyiA
Chyba jeden z twoich dwóch nicków ci się pomylił. Jak nie było pozytywnych sygnałów to prawiles bardziej na plus. Jest sygnał do wybicia to znowu przeciwnie do rynku?
czekałem na ten wynik jest ok , ważne ,ze do przodu Rentownośc to 1,9% przychodu , muszą naprawdę pracować nad tym parametrem .Kazda zmiana wiboru przy kredytach krótkoterminowych ktore są spore lub inne koszty moga to zepsuć.Ponadto duzo towaru w tej technologi kupują w euro a kurs wiecie jak idzie do góry. Portfel zamówień pełen , perspektywy branzowe też. Chociaz dziś po podbiciu na małym wolumenie było solidne zasypanie ,które pamietam przy pokonaniu 7 i 5. Pytanie zasadnicze czy po poniedziałkowym nabyciu i wzroście cenę akcji mamy juz w dzisiejszym kursie czy uda się jeszcze utrzymac falę wzrostową. Ja jestem na longa tym razem i spie spokojnie zycze powodzenia
nie jestem znawca ani naganiaczem mam przyjemnośc obserwowania i grania ta spólką i widze powtarzalnośc scenariuszy wczorajszy pierwszy strzał to było podbicie na małym wolumenie i zasypanie na poziomie 4,20 jakims pakietem 30 tys . Wczorajszy kurs przed wynikami miał juz w cenie wyniki wiedział to ten który nabył tego papieru w przedziale 3,7 -3,8 miał swoje szybkie 10 % Jesli juz go nie ma to pewnie bedzie sianokiszonka jesli ma jakąs strategię to bedziemy powoli płyneli na pólnoc. .Do zobaczenia na pólnocy
tez bym chciał ale raczej powoli niz nagle bo to tutaj słabo działało. Rezyser ma troche inny plan Silniki tez sie grzały po seri kontraktów dla R - power a kurs z 5 na 4 z 4 na 3 i to jest w tym tajemnicze ze nikt a nikt nie był zainteresowany zakupem papieru. Wierzę dlatego tu jestem ale papier jest wybitnie "teatralny Mam nadzieje ze ten pochłaniacz 750 tys nie opuscił pokładu Powodzonka