Zagrożenie realne, czy tylko jakiś odprysk wojny informacyjno-propagandowej ? Nie znam się i nawet nie próbuję ocenić, ale jeśli tak, to może to powstrzymywało lepiej poinformowaną część Rynku przed rozkręceniem hossy na walorze ?
Wiem, ze szanowne trole preferuje grzanie farmazonów o manipulacjach 3 akcjami, wyciskaniu drobnicy przez dekadę i że ktoś tu z kimś się nie lubi, ale wrzucam z ciekawości. Może ktoś zalajkuje mój post.
Dnia 2021-03-30 o godz. 10:05 ~AS napisał(a): > > Zagrożenie realne, czy tylko jakiś odprysk wojny informacyjno-propagandowej ? > Nie znam się i nawet nie próbuję ocenić, ale jeśli tak, to może to powstrzymywało lepiej poinformowaną część Rynku przed rozkręceniem hossy na walorze ? > > Wiem, ze szanowne trole preferuje grzanie farmazonów o manipulacjach 3 akcjami, wyciskaniu drobnicy przez dekadę i że ktoś tu z kimś się nie lubi, ale wrzucam z ciekawości. Może ktoś zalajkuje mój post. > > https://www.rp.pl/Koleje/303299892-Zagrozone-sa-budowy-nawet-na-50-liniach-kolejowych.html
funduszom EU, a opozycja zagłosuje postawi warunek PiS aby zdymisjonować wszystkich polityków Solidarnej Polski przed głosowaniem. Czas skończyć z zabawą w durnia i postawić Morawickiego pod ścianą.