Teraz patrzymy juz na proby czysto manipulacyjnego cofniecia kursu sellami po 1, 5, 10 akcji, zeby odkupic nizej. Jest malo czasu, wiec kto wczoraj i rano wywalil, stąpa po cienkim lodzie...
Pati oni tez popuszczaja, ale pojedyncze akcje mocno ponizej poziomu handlu, to byla proba manipulacji w dol i odmawianie pacierza, zeby nie zostac na peronie. ;)
Dnia 2021-03-30 o godz. 11:40 ~Kuba_Rozpruwacz napisał(a): > Pati oni tez popuszczaja, ale pojedyncze akcje mocno ponizej poziomu handlu, to byla proba manipulacji w dol i odmawianie pacierza, zeby nie zostac na peronie. ;)
Mam nadzieję ,że nie zaszkodzą kursowi i jeszcze dziś po południu albo jutro zaliczymy 30 zł.
Dnia 2021-03-30 o godz. 11:54 ~Pati napisał(a): > Dnia 2021-03-30 o godz. 11:40 ~Kuba_Rozpruwacz napisał(a): > > Pati oni tez popuszczaja, ale pojedyncze akcje mocno ponizej poziomu handlu, to byla proba manipulacji w dol i odmawianie pacierza, zeby nie zostac na peronie. ;) > > Mam nadzieję ,że nie zaszkodzą kursowi i jeszcze dziś po południu albo jutro zaliczymy 30 zł.
Było by miło ale dziś ucieszy mnie nawet skromne 29 :)