Brak popytu na ciut wyższych poziomach powoduje, że pękają kolejnu "dłigoterminowi" co kupilo po 0,10 i sprzedadzą nie taniej niż po 500zł i zaczynają sypać .... to powoduje dziurę, ktoś zbiera i znów zaczyna iśc w górę. Brak wiary w papier powoduje, że nie ma popytu, brak popytu powoduje, że idziemy w bok szeroką dośc amplitudą i tyle ....
Dużo pomógłby raport pokazujący, że produkcja faktycznie ruszyła ... tyle ze w taki krótkim czasie to sobie można trzasnąć jakeś ale .... IPA, APA coś w ten deseń. lager potrzebuej lagerowania, dobrze będzie jak uda im się coś wypuścić przed majówką. Znaczy piujalne coś .... bo niedoleżakoway lager to niejest coś na co czekamy :D
Brak popytu na ciut wyższych poziomach powoduje, że pękają kolejnu "dłigoterminowi" co kupilo po 0,10 i sprzedadzą nie taniej niż po 500zł i zaczynają sypać .... to powoduje dziurę, ktoś zbiera i znów zaczyna iśc w górę. Brak wiary w papier powoduje, że nie ma popytu, brak popytu powoduje, że idziemy w bok szeroką dośc amplitudą i tyle ....
Dużo pomógłby raport pokazujący, że produkcja faktycznie ruszyła ... tyle ze w taki krótkim czasie to sobie można trzasnąć jakieś "Ale" .... IPA, APA coś w ten deseń. Lager potrzebuej lagerowania, dobrze będzie jak uda im się coś wypuścić przed majówką. Znaczy piujalne coś .... bo niedoleżakoway lager to niejest coś na co czekamy :D
W wolnym obrocie jest 4mln. akcji. Ta ilość jest w posiadaniu ok 50 osób. Nie ma chętnych na kupno a Ci co trzymają te akcje to są pogubieni i nie wiedzą co z tym fantem zrobić. Praktycznie to zero obrotów i spadek pod własnym ciężarem bo kto niby miał by kupić akcje z New Connect do tego jeszcze FIX.
Ujęłaś mnie Sarenko , nie wiedziałem do tej pory ,że jetem pogubiony i co mam zrobić z akcjami . Pech chciał, że nie dość że GPW, podłoga NC to jeszcze jakieś 2 fiksy. Powiem Ci tak jedni bawią się i tańcują na rosnących , inni pochylają się nad tymi co gdzieś tam albo się pogubiły albo obecnie nie są atracyjne i nikt ich nie bierze. Ale tak z ciekawości prześledź wykresy rok wstecz tych topowych i niej topowych gdzie były. ps. w pogubieniu uparcie będę czekał dalej, to co zainwestowałem nie stanowi jakiejś kosmicznej kwoty - zaryzykuję poczekam
Dnia 2021-03-30 o godz. 12:16 ~ktoś-no1 napisał(a): > Ujęłaś mnie Sarenko , nie wiedziałem do tej pory ,że jetem pogubiony i co mam zrobić z akcjami . Pech chciał, że nie dość że GPW, podłoga NC to jeszcze jakieś 2 fiksy. > Powiem Ci tak jedni bawią się i tańcują na rosnących , inni pochylają się nad tymi co gdzieś tam albo się pogubiły albo obecnie nie są atracyjne i nikt ich nie bierze. Ale tak z ciekawości prześledź wykresy rok wstecz tych topowych i niej topowych gdzie były. > ps. w pogubieniu uparcie będę czekał dalej, to co zainwestowałem nie stanowi jakiejś kosmicznej kwoty - zaryzykuję poczekam
Obawiam się że będziesz dłuuuugo czekał. Ale życzę sukcesów :-)
Czy ja napisałem ,że gdzieś się spieszę .Nie , mam czas i jestem przekonany odnośnie dużych zysków w przyszłości , a najważniejsze jestem świadomy zakupu, co chcę z akcjami zrobić i ile mogą leżeć na rachunku.
Sama kupiłam po 10 gr. dość pokaźną ilość i teraz upłynniam jak tylko nadarzy się okazja. Mam swój zamierzony limit ceny. Nawet 20 gr. to jest dla mnie 100%.
Dnia 2021-03-30 o godz. 13:56 ~wariat napisał(a): > Żeby wrócić na ciągłe cena musiałaby być AFAIK powyżej 0,50 …
Może małe sprostowanie. 50gr. to już dawno jest historią. (docelowo miało być 1 zł) Żeby wrócić na notowania ciągłe wystarczy wycena powyżej 10 gr. i musi być zachowane co najmniej 5 transakcji w ciągu sesji. Zmiana ta nastąpiła gdyż wprowadzono na giełdzie nowe zasady a mianowicie 4 miejsca po przecinku. Gdyby utrzymano limit 50 gr. i w późniejszym czasie podniesiono by go do 1 zł. to po roku z giełdy wypadło by 70 spółek z rynku głównego i ok.200 spółek z NC.