Dlaczego Hoffmann kontrolujący Gamrat z ramienia Lentexu pozwolił na zakup 16% Libetu przez Gamrat. Udziałowcem Libetu jest Moska. Naraził tym samym akcjonaruszy Lentexu na ogromną stratę, 10,5 mln zł. To nie są grosze to według kk jest 8 lat
Ale wiecie, że jeśli ma ktoś jakiekolwiek podejrzenia o złamanie kk, to wystarczy napisać list do prokuratury i nic to nie kosztuje?
Nie trzeba pisać tego na forum czy się sprzeczać. Prokuratura sama zbada sprawę lub poprosi Was o doprecyzowanie i tyle, także mniej gadajmy, więcej róbmy jeśli trzeba.
pomódlmy sie bracia zeby Allach pozabierał tych k synów jeszcze przed swietami a najpózniej w czasie powrotu z..... i najlepiej z..... całymi rodzinami... niech sie konsoliduja nastepne 10 lat na hołdzie koło Bacutilu...
Dnia 2021-03-30 o godz. 11:31 nostsherlock napisał(a): > Już sobie wyobrażam jak kurs nurkuje po tym, jak zostaje opublikowana wiadomość, że jest zgłoszenie do prokuratury :D Na bank będzie zarabianie
A kto Twoim zdaniem straciłby wtedy najwięcej gdy ff to 24%?:)
pewnie ten nowy pe&dał co sie nagle uaktywnił i wszystko tłumacy że niby 10 lat konsolidacji jest cacy...te pejs tu pejs tak maja opier..ą jakis kraj na miliardy a potem wysla helikopter z ryzem...i przeterminowanymi lekami zeby sobie odpisac od podatku...
Chlopi od kiedy to Zarzad spólki dominujacej odpowiada za polityke finansowa innej spolki SA. Gamrat ma swoj Zarzad i Radę Nadzorczą. a o jakie duzej stracie mówisz? Akcje Libetu pewnie Gamrat zakwalifikowal jako krotkoterminowe i rozncie pomiedzy cena zakupu a wycena na 31.12.2020 wykazal w pozycji rachunku wynikow ''na plus'' wiec gdzie strata? mogly jeszcze wykazac jako inwestycje dlugoterm. wowczas roznica poszla przez kapital ale ciagle na plus. troche pokory w formulowaniu oskarżeń szczegolnie gdy brak ci wiedzy finansowej
nie kreatywna ale tzw. MSR czyli cos co spolki na gpw musza stosowac jako standadry rachunkowosci. a poza tym polskie standarty rachunkowosci w tym temacie mowia to samo
szczerze mówiąc gdyby mi zapłacili po 11 zł sam wszystko oddam bo wiem że nigdy tu nie zarobię. Za 5 lat urosło mi 2 zł a o dywidendzie nic nie mówią pewnie nie wystarcza nawet na nagrody dla prezesa, rady nadzorczej i innych przydupasów.
wystaw za 11 a na pewno łykną ja tak niechcąco opyliłem 30% swojego lentexa,też myslałem że taki kiszon nigdy nie sprzedam i poszło i niedawno dokupiłem taniej bo komuś zwieracze puściły, normalnie gra na zmęczenie tu odchodzi.