• Dowiedzcie się tylko az Autor: ~Harpofan [37.225.58.*]
    czy przez podstawione firmy na wejściu lub wyjściu towarów nie jest wyprowadzany zysk. Jeżeli nie to kupuję Harpera za wszystko co mam jak oniegdaj bywało kiedy kurs piął się dziarsko w górę. To nie naganianie bo wierzę że Harper radzi sobie i będzie znakomicie ale czy jest i będzie to tożsame z danymi w raportach zwłaszcza w pozycji netto to zależy już tylko aż od woli kolesi którzy stoją za sterami tej firmy.
  • Re: Dowiedzcie się tylko az Autor: ~jw [31.6.158.*]
    w takiej pandemii gdzie towar powinien schodzić na pniu zarząd pokazuje stratę i Ty mówisz że jest dobrze, długi ogromne co tam w tej firmie jest dobrze, zobacz jak rosnie kurs Ekoboxu firmie ze wsi Zagnańsk /obok dębu Bartek/ założonej w stodole wiejskiej, zobacz jak kurs rosnie a firma się rozwija, niedługo nikt nie kupi tych akcji bo schodzą jak świeże bułeczki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.111.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dowiedzcie się tylko az Autor: ~jw [31.6.158.*]
    Harpofan wszystko możliwe zobacz co się stało z majątkiem Groclinu , przed dojściem Niemca do władzy ta spółka była wart 0,5 mld zł a teraz JEST nieco ponad 20 mln zł majątek wyparował tzn ubył i już, tu może być tak samo a kto to sprawdzi skąd tak olbrzymie zadłużenie.
  • Re: Dowiedzcie się tylko az Autor: ~lol [185.31.217.*]
    paździerz kozak, to nawet nie ma sił na atak na 13 zł - powinno w końcu dołem wyjść dla dobra wszystkich
  • Re: Dowiedzcie się tylko az Autor: ~fati [31.6.158.*]
    tu nie ma innego wyjścia skoro tak długo się kisi wybijemy dołem , oby tylko 10 zł wytrzymało.
  • Re: Dowiedzcie się tylko az Autor: ~fati [31.6.158.*]
    to tylko kwestia czasu kiedy spekuła spuści dziada na 10 zeta
[x]
HARPER -1,45% 5,42 2026-05-08 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.