To co mówię od pół roku. Warto obserwować spółka bo tym razem powinno Im się udać. Można kupić do 20% nie więcej bo to może trwać. Jak nowy produkt będzie bardziej przyjazny dziewczyna łatwy w obsłudze i spójny z platforma to będzie hit. Tak żeby z urządzenia mogły korzystać koleżanki bez problemu. Papier trzeba mieć kwestia ile %
MK dobrze gadasz w nagrodę lektura i odpowiedz dla Autora Pozdrawiam Źródło: Puls Biznesu Treść chroniona prawem autorskim. Całość przeczytasz tu: https://www.pb.pl/reaktor-dobrej-energii-867462
Inwestorzy uwielbiają z nim zarabiać, naukowcy rozwijają z nim skrzydła, a ich wynalazki przynoszą grube miliony. Konrad Pankiewicz z otwartym umysłem i ego trzymanym na wodzy łowi perły w akademickim tyglu.
Super materiał dzięki ale nic już nie kupię mam 20% następne kupno jak urządzenie będzie bardziej sprawne a może Im się uda coś z NFZ to im sugerowałem . Wtedy kupię że 30%
15 osób kupilo serie j fundusz obejmuje 500 tysięcy jest fundusz inny. Czyli już są dwa Urządzenie z patentami i jakiś troll twierdzi że nic nie będzie. Pytam dlaczego bo ja uważam że Im się uda i trzeba trochę towaru mieć. Kto nie kupi ten gapa
ja założyłem że na tym etapie należy mieć pełne zakładane zaangażowanie w akcje - oceniam że urządzenie będzie i kontrakty będą, choćby z finlandią- i na bazie tych informacji kurs znajdzie się na trwale na wyższych poziomach, ale rozumiem tez ostrożniejsze podejście, zapewne nawet kupując po kilka pln za akcję tez będzie można sporo zarobić
Widać ze jesteś bardzo słabo poinformowany i zdobywanie informacji na bieżąco nie jest Twoja mocna strona . Ale za to jesteś prawdziwym Polakiem - nie znasz się No to się wypowiesz