myślę że pomysł na grę jest ciekawy i dobry. Sam mam ochotę w to zagrać, mimo że nie jestem już graczem od bardzo dawna i mało jest gier, które są w stanie mnie zainteresować. Zobaczymy jak będzie z realizacją
Reklamę zrobili dla tego większą niż na Nemezisa. Na wielu zagranicznych stronach pojawiała się dzisiaj informacja - tylko oczywiście nie na ESPI. Na steam data wydania "comming soon". Ciekawe tylko skąd ta gra się nagle wzięła jak nie było o niej wcześniej ani słowa.
Też mnie to zastanawia. Wygląda na to że prace nad grą były już prowadzone. Ciekawe, że póki co kurs nie reaguje na tą informację. A wydaje się, że potencjał jest...
kurs nie reaguje bo nie ma chętnych na sprzedaż, tylko moderator wystawia małe pakiety po 100 szt. kupisz 300 i pyk kurs urósł o 4% i jak tu zainwestować coś więcej. Jak będą dobre wyniki to się pojawi silniejsza presja popytowa, na razie nikomu nie zależy na podbijaniu kursu.
ktoś powiedz to tym na Biomed Lublin albo na Ursus po informacji o MOU żeby czekali na wyniki. Ponoć giełda dyskontuje przyszłość. Jak będą wyniki to będzie już za późno