• Bardzo dobra super spolka Autor: ~Tak [5.184.208.*]
    Nie napompowane balon
  • Re: Bardzo dobra super spolka Autor: ~CCCP [83.24.203.*]
    Wystaw chlopcze min. 500k, bo chce zakupic, a ty blokujesz. Nie bede sie babral w groszowki. I nie naganiaj tylko obracaj kasa.
    A czy dobra musze sie przekonac, takze rzucaj j pakieciki na rynek.
    Przed chwila lyknalem kilka szt., dawaj dalej, zobaczymy ta dobroc.
  • Re: Bardzo dobra super spolka Autor: ~Michał [37.47.123.*]
    Ja skupuje od tygodnia nie da sie chce uzbierac 100 tyś ale nikt nie sprzedaje dziubie tak codziennie .
    W polowie roku bedzie minim 5 -6 zł
    Otoz wlasnie dziubanie po kilka szt. Nie wiem, bo tu planowac nie sposob. Czytalem raport i wg mnie nie jest za dobrze, ale mam nadzieje, ze zmienia prezesa i cos sie ruszy. Wyraznie widac po cyfrach, ze nie radzi na rynku. Przeplywy z dzialanosci operacyjnej na minusie, tak zarzadzac nie mozna, to amatorstwo w pelnej krasie. Przeanalizuje jeszcze raz ten raport, na teraz zarzad do wymiany.
    Odwazny jestes, 5 zl,- a to niby z jakiego powodu?
  • Re: Bardzo dobra super spolka Autor: ~Michał [37.47.123.*]
    Czytales nie ten raport chyba zyski z Q na Q coraz lepsze i co wazne podnosza wartosc firmy przez inwestycje . Wejdz na strona na Ratingi firmy jest bardzo dobrze oceniana spolka . Teraz wchodza w fotowoltaike i energię i chcą dostarczac i produkowac orad dla PGE . Pozatym robia cale projekty i wykonuja instalacje energetyczne w miastach i wielke innych .
    Nikogo nie namawiam robie co uwazam za słuszne to jest diamencik nie odkryry jeszcze
    Nie patrze na ratingi i podobna propagande. Wazny jest raport, fundamenty. Zyski w tabelce chwilowe tez malo istotne, wazne sa przeplywy. Tak oceniam spolki od 8 lat moich zmagan gieldowych, kochanka nie narzeka:)
    Wazne to co piszesz, bo spolka nie skupia sie na handlu 15m kablem czy inna p............., tu az sie prosi o INWESTYCJE.
[x]
EKOBOX -2,87% 1,19 2025-10-13 16:39:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.