Sporo zmieszania na tym forum. Może kilka faktów z mojego portfela. Kupowałem Vabun - rano od 9.00 dnia 14.04.2020 - kupiłem wszystko do 11ta - średnio 0,88 do 0,95 (kolega gratulował) - kupiłem wtedy wszystko co sprzedał członek RN - Hi hi - Dzisiaj ile kosztuje? Kupowałem Hemp 17.03.2020 po 0,12 (tak Tak po 0,12) po info w PB, że wchodzą w Konopie (kolega wiedział i mnie obśmiał) - ile dzisiaj kosztuje? Nawet pochyliłem się nad Goveną 03.04.2020 po 0,02 - Ile dzisiaj kosztuje? To kilka przykładów, są tez inne ale czasu i miejsca brak na opis. Zatem jak kupujesz to trzymaj, minimum rok, a skoki na zająca nic nie dają. Miłego
To sie kolego zagalopowałeś chyba, taki zarobek na polskiej spółce to już bym szampana otwierał. Widze inni pisza o cenie debiutu i sie powiela ten schemat. Przy 10zł wybierałbym kolor do 911.
Dzien dobry.
Chwilę mnie tu nie było. Bardzo fajny post obserwator, fajnie coś poczytać oprocz tematów z samym nagłówkiem. Jak już wcześniej pisałem też wydaje mi się, że w trochę dłuższym terminie ta spółka może dać sporo zarobić.
Pozdrawiam
Ten mechanizm który podał autor wątku jest powszechny, ale cieszę się że podawane są realne przykłady.
Natomiast co do wyceny Tamexu to odlecieliscie tam, gdzie tamex nigdy nie doleci.
Co w tej spółce jest, co miałoby powodować wycenę powyżej 2zl? Nic. Zysk rok do roku mniejszy, ten angaż przy stawianiu osiedla pod Warszawą nic specjalnego. Mało jest firm realizujących takie inwestycje? Zaraz będzie zjazd i biadolenie ojoj ale utopiłem albo wiszę na haku po 2,5zl
Bardzo ciekawy wpis. Bardzo ciekawa sesja. Trochę emocji się przyda. Dotychczas same nudy. Może warto przeczytać ze zrozumieniem. Chyba, ze wolicie skoki zająca ?
Buhahaha mistrz obserwator cu miliard hahah niezły mitoman zawsze kupuję po min,sprzedaje po max i nawet nigdy nie traci !!! Cała Polska go podziwia haha się musisz chłopie dowartościować widzę na forach
Tylko sie cieszyc ze takie wyniki osiagasz. Gratulacje. Ja troche inaczej podchodze do inwestycji na gieldzie i powyzej roku to sa wyjatki ale sa. Udalo mi sie bardzo duzo zarobic na cdr i na mercator. Nie wchodzilem co prawda przy minimum ale w obydwu przypadkach wychodzilem prawie przy maksimum. Takze wzrosty byly kilkaset lub nawet kilka tysiecy % na kazdej spolce. Tu niestety narazie trace bo wchodzilem kolo 3 teraz mam 2.50 takze zobaczymy co dalej mam nadzieje ze nie przestrzelilem
Niby tak, a znowu odbijamy się od tych poziomów na których jesteśmy od kilku tygodni. Są szanse na wybicie ale na razie średnio, przedwczoraj był ładny dzień