A po co? Jak pisałem - powinniście dopłacić po 2 zł do akcji i pospłacać pilne długi. IPO to - przynajmniej dla mnie - pierwsza publiczna emisja..... Tak trochę jak strata cnoty u panny. Panny bywają bardzo zdolne, a życie mi oszczędza dziewic w łożku, ale nie słyszałem o takiej co wiele lat traciło cnotę.
to może prześledz moje wpisy? To sie dowiesz. Wyjaśniałem to x razy.... i jak poczytasz to się dowiesz, że o przekręcie pisalem jeszcze gdy spółka była notowana
wchodząc w Molmedica wiedzialem , ze podejmuje duze ryzyko. Nadzieja umiera ostatnia, Zalewscy to profesjonalisci, mieszają I nie dali sie jeszcze złapać, chęć wielkiego zarobku , który realizują na swoich spółkach daje podstawę, ze to jeszcze nie koniec....
no to chyba profesjonalnie wyprowadzili działającą cześć molmedica ze spółki...... pozostawiając was z długami..... ty sie nie załapałeś na to wyprowadzenie. Tylko odziedziczyłeś długi. Serio sądzisz, że zapłacą te ok 80 mln byś Ty był szcześliwy?
W Polsce pod rządami pisu kk....? mieetek 1 kwietnia był 11 dni temu. kto niby w twoim imieniu zloży powiadomienie? NIKT bo 3/4 akcjonariatu to tacy ludzie jak TY. Kupili akcje po 1-3 grosze i im szkoda pieniędzy na znaczek