Każdy kto jest na zakupach idzie na dział piwny i ładnie układa piwa Czarnkowa. Etykietą w stronę klienta! Bierzemy też ze sobą szmatki i wycieramy z kurzu.
haha. jak na razie to niewiele tego piwa jest w sklepach. to pierwsza akcja. druga akcja dzwonimy po sklepach i pytamy czy jest noteckie a skoro nie ma to kiedy będzie :D
A ja rano poleciałem do sklepów i przecierałem szmatką piwa na półkach w Netto , Auchon, wiecej w żadnym nie było i całe szczęscie bo już mnie ręce bolały od tego odkurzania.Jutro też idę
e-maile do Dino wysyłajcie bo coś w moich stronach na ziemi lubuskiej niema piwa z czarnkowa, a przecież do jastrowia jest blisko,powinni wozić tira dziennie na magazyn.
Ja na Śląsku krążę ze szmatką jakby co. Auchany, Kauflandy i Carefury. W Kauflandzie ściągnąłem z wysepki wszystkie żywce i podmieniłem na czarnków. Zanim sie skapną to z jeden dzień postoi na widoku. Zawsze coś.
Produkcja rusza. Brakuje promocji. Piwo naszego browaru ma bardzo dobry smak. Dlatego powinno zostać wypromowane w kartonikach 4 piwa + firmowy pokal. Chętnie bym kupił.:-)