robisz bardzo dobrą robotę której nie jeden z nas nie potrafi,olej tych co plują CI w twarz (alfy i omegi) jest nas duża grupa która bierze twoje słowa pod uwagę,i nie jeden inwestuje. przecież wybór należy do nas TY tylko czasem podasz coś na talerzu .SZACUN.
mam 2000 akcji - wierzę w prognozowane przez obserwatora wzrosty i mam prośbę do obserwatora - jakie nowe auto byś mi polecił do zakupu gdy już zarobię na PLGR?
Dnia 2021-03-29 o godz. 09:40 ~zóh napisał(a): > mam 2000 akcji - wierzę w prognozowane przez obserwatora wzrosty i mam prośbę do obserwatora - jakie nowe auto byś mi polecił do zakupu gdy już zarobię na PLGR?
bo pewnie po twoich prognozach dojdzie do jakichś 50 zł co da mi 100tysięcy - i pytam jakie autko do 100 tys byś polecał
Dnia 2021-03-29 o godz. 11:04 ~zóh napisał(a): > Dnia 2021-03-29 o godz. 09:40 ~zóh napisał(a): > > mam 2000 akcji - wierzę w prognozowane przez obserwatora wzrosty i mam prośbę do obserwatora - jakie nowe auto byś mi polecił do zakupu gdy już zarobię na PLGR? > > bo pewnie po twoich prognozach dojdzie do jakichś 50 zł co da mi 100tysięcy - i pytam jakie autko do 100 tys byś polecał
Bieri Passata w tempomacie bo germański i dobry ;)) Zapytaj jeszcze na forum pcf, powiedzą to samo hehe :))
Dnia 2021-03-27 o godz. 10:19 ~MIRON napisał(a): > robisz bardzo dobrą robotę której nie jeden z nas nie potrafi,olej tych co plują CI w twarz (alfy i omegi) jest nas duża grupa która bierze twoje słowa pod uwagę,i nie jeden inwestuje. przecież wybór należy do nas TY tylko czasem podasz coś na talerzu .SZACUN.
on jest ze spekuły spekuła podjedzie z kursem i spekuła spuści
Tu najlepszy dowód jego „roboty” czyli naganiania na Innogene dwa dni przed zawieszeniem.
Mimo tego że widział raport z nieprawidłowościami:
https://m.bankier.pl/forum/temat/9445469
obserwator to jeden ze spóldzielni tam gdzie oni sie odkupią po taniemu nagania na to spółke i owszem spółka na dzzień dwa idzie ostro do góry ,,,,,a nastepnie opad w dół jeszcze ostrzejszy