Jakie konkretnie pozytywne dokonania biznesowe maja na koncie W.Kaszycki i J. Zeisner? Bardzo proszę konkrety, bo ktoś mnie mówił, że tu można zarobić, ale widzę dużo dziwnych info.
Ponieważ połowa troli uważa ża ja zeisner a druga że kaszycki więc skoro jestem i jednym i drugim to odpowiadam - daj sobie spokój , a jak masz papier to sprzedaj w poniedziałek . Jest to rada której za darmoszke udzielam każdemu niezadowolonemu jęczącemu płaczusiowi. Pozdro.
Tu każda wartość powyżej 10 gr za akcję to górka.
To wydmuszka, jakich wiele na NC. Główny udziałowiec jest z nich znany bo od lat z takich żyje.
Przeczytaj najdłuższe wątki, sprawdź źródła, myśl i wnioskuj sam.
Jeśli szukasz rozwojowej spółki to lepiej szukaj dalej. Tu jest hazard.
Poczytaj na forum mgames i directes - jak skończyli poprzedni inwestorzy, zanim główny właściciel przeniósł zabawki do nowej piaskownicy
Masz główny parkiet. Po co męczysz się na NC. Giełda to rodzaj hazardu chyba, że to ty jesteś właścicielem piaskownicy. Nie twierdzę, że na NC wszystko jest uczciwie i że niektórzy nie powinny odpowiadać karnie za to jak wyciągnęli kasę. Sam umoczyłem w paru wynalazkach, ale jak inaczej dać sobie szansę na zarobek. PS. Jak wszyscy by tu byli do przodu to jak byś zarabiał?
Czy ktoś wreszcie pokaże czy osoba znienawidzona przez forum ma postawione jakiekolwiek zarzuty? I czy zrobiła coś nielegalnego? Wtopić można na wszystkim. Jak ktoś pakuje całą kasę w jeden koszyk to jest po prostu kretynem. A dwa - jak masz się opierać w inwestycjach rewelacjami z forum bankiera to jesteś podwójnym kretynem
nie wiem, nie znam ich, ale jak weszli na pokład akcje były po 50 groszy, dzisiaj są po 4 zyla a były i po 10, wiele osób utopiło na tej spółce a dzięki nim odrobiło straty..
skoro pytasz o ich dokonania to co tu robisz? kogo jeszcze weryfikowałeś wcześniej przed wejściem w spółkę? podziel się, będzie mniej pracy dla innych..
chyba nie rozumiecie trole - za późno na ujadanie, ludzie tu zarobili kasę i chcą więcej i te wasze teksty tylko wzbudzają politowanie
1. Dobrym zwyczajem jest nie zabierać głosu, gdy się nie ma nic do powiedzenia. Kabotynom dziękujemy.
2. Okiełznaj swoje rozgoryczenie i agresję bo nie rezonują z optymistyczną treścią, którą próbujesz tu zalewać forum. Taki jesteś niby zadowolony a plujesz jadem niczym zgorzkniały tetryk